maandag 29 augustus 2011

MAC voor een prikkie

Zaterdag maakte de bezorgster mij erg blij met wel twee pakketjes waarvan één dit pakketje was. Een dik bol pakketje met daarin zes oogschaduws en één blush. Ik natuurlijk mega enthousiast en was echt super blij! Helemaal omdat het met online aankopen toch altijd een beetje een gok is want soms komt iets kleiner/fletser/lelijker enz enz over. Maar deze zijn echt zo geweldig van kleur! Kijk snel verder voor swatches en waar je ze kunt krijgen.

Zo wordt alles netjes verstuurd en op het eerste gezicht zie je gewoon niet dat het niet origineel is. Alles is tot op de puntjes nagemaakt zoals de verpakking en de letters. Je herkent het vooral met de naam die op de doosjes staan. Bij echte MAC zit het er als een stikker op en op deze verpakkingen zit het er in gedrukt. Ook zie en voel je wel dat de verpakking van de oogschaduw zelf een beetje anders aanvoelt. 

MAC Quite Cute Mineralize Blush:
Deze blush ziet er net zo uit als die van de Quite Cute collectie. Echter hadden die andere kleuren, maar hij doet je er direct aan denken. Het hartje is zilver shimmer en de buitenkant is roze met shimmer. Samen vormen ze een erg mooie lichtroze kleurtje die erg mooi subtiel staat op de wangen. Ik heb er €4,28 voor deze blush gekocht. De officiële prijs van de MAC Quite Cute Mineralize Blush is : €22,50.
Hier heb ik hem gekocht!


MAC eyeshadows:
Deze zes oogschaduws van MAC standaard collectie (nep natuurlijk wel) maakten mij helemaal enthousiast! Die kleuren die pigmentatie... Alles is geweldig aan de oogschaduws. De kleuren zijn natuurlijk altijd op de gok maar echt zo mooi. Ik was zo enthousiast dat ik er ook direct mee aan de knutsel ben gegaan. Als iemand een keer nep mac wil proberen kan ik deze verkoper echt aanraden. Wat het leuk is dat deze verkoper verschillende (meerkoop)aanbiedingen heeft, hoe meer oogschaduws je koopt hoe goedkoper het wordt. De prijzen lopen ongeveer zo:
1 = €2,78  /  4 = €6,26  /  6 = €8,35  /  12 = €13,92  /  24 = €22,97
Hier heb ik ze gekocht


Mochten er nou heel veel dames zeggen dat wil ik ook wel maar ik durf niet via ebay te kopen, dan wil ik wel een partij bestellen. Dit doe ik alleen als hier veel animo voor is er ik echt minimaal 24 kan bestellen ofzo ( dus als er 4 dames zijn die elk 6 willen dan wil ik dit wel doen. Let wel op dat ik het nog naar jullie moet versturen dan, dus er komen dan nog Nederlandse verzendkosten overheen!. Mocht je dit willen mail me dan even naar info@sillysilsil.com en zeg even hoeveel je dan zou willen. Heb ik genoeg dames die interesse hebben dan mail ik terug en wil ik weten welke kleuren je wilt hebben. (dit alles is onder voorbehoud)
Ik ben echt mega enthousiast over deze producten en ga zeker vaker kopen bij deze Ebay verkoper.
Q: wat vind jij van de kleuren? boven of vallen ze tegen??
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.