woensdag 31 augustus 2011

Mega Shoplog : Essence en Catrice

Ik was een dagje bij mijn ouders op visite. Mijn ouders hadden al wat nieuwe Catrice en Essence goodies voor mij uit Duitsland meegenomen en ik ben nog even met mijn moeder naar Duitsland gegaan om even snel te kijken of er nog wat meer was gekomen. Uiteindelijk kwam ik thuis met een goed gevulde tas vol met nieuwe goodies. Zien wat ik allemaal gekocht heb? kijk snel verder.

Teen nagel stickers (Ohmy....) ik wist niet eens dat ze bestonden, maar ik kreeg ze gratis bij mijn aankoopjes.
Deze (voet) tattoo's wil ik gaan gebruiken voor een keer een leuke look. €1,79
Een Catrice make-up base van de out of space collectie (€3,99) en een eyesadow base van de Essence nieuwe collectie , I love Stage staat er op de verpakking (€2,49)
Een nieuw kleurtje van Essence colour & go : 83 Luxury Secret , een erg mooi grijs zilver achtig lakje.
Een nieuwe Essence liquid eyeliner met een speciaal puntje, maar hier later meer over. (€2,49)
In Duitsland is nu een actie dat als je drie producten van de nieuwe collectie koopt je er een make-up tasje bij krijgt. ik weet niet of dit ook in Nederland zo gaat zijn, maar zou zeker wel leuk zijn! de actie is op=op en ik dank mijn moeder hiervoor, want ik ben meer van het kijken (niet lezen) en pakken en had dus helemaal niet gezien dat ik een toilettasje erbij mocht hebben.
Ik heb alle vijf de lakjes van de Modern Muse collectie meegenomen. Ik vind ze erg mooi en mocht ik ze niet meer gebruiken wilde mijn moeder wel wat kleurtjes ervan overnemen (€2,49 p.s.)
Drie show your feet lakjes van Essence. Deze lakjes komen niet naar Nederland ( jammer eigenlijk want ze zijn erg mooi) (€1,79 p.s. ) 
Een nagellak van de out of space collectie van Catrice. Het is een colour changing top coat. (€2,49)
De nieuwe Catrice mascara waar je een 2 in 1 borsteltje hebt. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van deze mascara (€4,49)

Dit zijn al mijn aankoopjes, weer lekker veel dus daar komen zeker dingen over online.
Q: Waar wil jij graag een review/artikel over zien?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.