woensdag 17 augustus 2011

Neon Palette - Gérard Brinard

Mijn ouders zijn vorige week naar Batavia stad geweest om een dag te shoppen. Mijn moeder heeft niet zoveel gekocht maar nam wel een fel gekleurd neon palette mee van Gérard Brinard. Mijn moeder wil het palette gebruiken voor als ze een keer een look wil maken of ergens accenten op wil leggen. Maar mijn moeder was zo lief om hem eerst onaangeraakt aan mij te lenen zodat ik hem kon testen voor jullie.

Mijn moeder en ik zijn allebei totaal onbekend met het merk Gérard Brinard. Ik ben even gaan googlen en kon niks echt specifiek over het merk vinden. Na het lezen van een aantal reviews op andere sites kwam ik er achter dat het bij Etos en Douglass te koop is (ik weet niet of dit nog steeds het geval is)
Het is de neon eyes palette wat in een opvallend gele verpakking zit met kleine venstertjes waar je direct goed kunt zien welke kleuren er in het palette zit.
Oranje , geel en groen. Door het wat bewolkte weer zijn ze niet zo opvallend als ze er in het echt uit zien. Ze zijn echt opvallend en alle drie de kleuren hebben erg goede pigmentatie.
Roze , blauw en paars. De roze en paarse kleur springen er echt uit en zijn mega gepigmenteerd. Helaas is de blauwe niet zo goed en een beetje een mislukkeling in dit palette. Hoe dit kan is voor mij een groot vraagteken maar hij is qua substantie ook anders dan de andere vijf kleuren,
Het palette heeft mijn moeder gekocht voor €3,99 in Batavia stad. elke oogschaduw is 1gram en het palette is dus cheap ass, want op één na zijn alle kleuren erg gepigmenteerd en prettig in gebruik.

Q: draag jij wel eens neon make-up?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.