woensdag 24 augustus 2011

Nieuwe Layout

Waarschijnlijk valt het jullie direct op. Ik heb een nieuwe layout. Er zijn veel dingen veranderd en hier ben ik achter de schermen al een tijdje mee bezit. Ik vind hem zelf heel erg mooi geworden en hoop dat jullie het ook mooi vinden geworden. Ik zal jullie ook een paar dingen uitlichten die op de site (nieuw) staan e.d. 

De oude layout met veel roze. De header was mijn logo die ik ook onder elke blogpost plaats.
De nieuwe layout met op de achtergrond prachtige witte bloemen met blauwe en groene accenten. Alles is semi transparant en alles is rond i.p.v. het ouder vierkant (de hoeken en tabs e.d.) Ook is de lettertype veranderd en is de header helemaal nieuw, maar daar later meer over.
Ik wilde een totaal ander header dan mijn vorige. Claudia heeft deze speciaal voor mij gemaakt en heeft hier heel wat tijd in gestoken. Ze had eerst een andere totale layout voor mij gemaakt, maar blogger deed elke keer moeilijk en het wilde niet zoals ik het graag wilde zien. Hier kon Claudia niks aan doen maar lag voornamelijk aan blogger. Toch wil ik Claudia mega bedanken voor het maken van deze mooie header! Het meidje wat er naast staat is de dame van nu. Ik heb haar vooral blond gedaan omdat ik zelf ook blond ben, verder lijk ik totaal niet op haar :D Ik wil daarom ook alle credits geven voor de header aan Claudia die zelf ook een leuke blog genaamd : www.nailingthis.com heeft.
Zoals ik van de week al liet weten heb ik sinds kort facebook en hier heb ik ook een app van aan de zijkant. Zo kun je mij met één druk op de knop volgen en kun je ook direct naar de facebook pagina.
Ik had al een tijdje een bloglovin op de site staan, maar nu staat er ook een button bij waar je mij heel makkelijk en snel via bloglovin kunt volgen.
Ook zal ik elke keer als er een nieuwe winactie komt er een afbeelding + link plaatsen zodat je makkelijk en direct naar de winactie toe kan gaan.
Ook heb ik er sinds kort een life quote staan.Misschien dat er meer bij komen te staan, misschien dat hij veranderd naar een tijdje, dat weet ik niet, dat ligt er gewoon aan!
Ook heb ik mijn pagina's en tabbladen bovenin veranderd. Zoals je kunt zien is o.a. About veranderd. In de tabbladen boven zullen aankomende tijd nog kleine veranderingen plaats vinden.

Ik denk dat dit grotendeels wel een beetje alles is wat er zo veranderd is. Nogmaals ik hoop dat jullie het leuk vinden  laat vooral je mening achter, ik ben er erg benieuwd naar. Feedback is altijd welkom want wil altijd verbetering.

Extra Note: Ik heb de achtergrond iets rustiger gemaakt door het iets witter te maken hierdoor vallen de artikelen wat meer op is het iets rustiger. De lettertype van het commentsysteem kan ik helaas niet aanpassen , maar ik heb gezien dat deze anders is dan mijn artikelen zelf. Alvast bedankt voor de tips!

Q: wat vind jij van de nieuwe layout?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.