maandag 15 augustus 2011

Nivea Soap

Ik was mijn handen altijd met vloeibare zeep. Dit doe ik al jaren en was een gewone gewenning geworden. Ik begreep het nooit zo waarom mensen de handen wasten met een blok zeep totdat ik met mijn moeder naar Turkije was. In onze hotelkamer hadden ze zeepjes liggen om je handen mee te wassen. Ik vond het echt heerlijk aanvoelen en helemaal omdat de geur lekker in/op je handen kwam. Nu heeft Nivea ook twee heerlijke zepen met verrassende geuren. Wil jij weten hoe ze ruiken en hoe jij vanmiddag één van de vijf (5) sets kunt winnen, kijk snel verder.

Uit wereldwijd onderzoek naar hygiëne blijkt dat we gemiddeld zo’n 11 keer per dag onze handen wassen.Ik kom niet aan de 11 keer per dag, maar na elk toiletbezoek en voor het koken e.d. was ik altijd mijn handen. Om daar een echt verwenmoment van te maken introduceert NIVEA twee kleurrijke zeepjes: NIVEA Soap Passion Fruit & Milk Proteins en NIVEA Soap Green Tea Cucumber. Deze veelbelovende zeepjes ruiken niet alleen lekker, maar hebben ook een hydraterende en verzorgende werking. Hierdoor is NIVEA Soap niet alleen geschikt voor het wassen van de handen, maar ook ideaal voor het gebruik onder de douche. Door de individuele verpakking zijn ze gemakkelijk mee te nemen op reis en leuk om cadeau te doen, en dat is precies wat ik vanmiddag ga doen. Ik mag namelijk 5 sets met zeepjes weggeven.
De NIVEA Soap Green Tea & Cucumber heeft een verrassend verfrissend effect. De geur van groene thee zorgt de hele dag voor een heerlijk ruikende huid, terwijl het waardevolle Komkommerextract de huid reinigt en verzorgt. 

De NIVEA Soap Passion Fruit & Milk Proteins heeft de heerlijke en inspirerende geur van passievrucht. De Melkproteïnen zorgen voor een zachte reiniging van de huid en een optimale hydratie.
De zeepjes zijn zo makkelijk in gebruik en voelen erg prettig aan op de huid. Je kunt ze gebruiken voor het hele lichaam, maar ik gebruik ze alleen voor mijn handen en heb ze nu bij mijn wasbak liggen. Ze laten je handen zo heerlijk ruiken. De Passion Fruit & Milk Proteins is mijn favoriet maar ik heb ze beiden in gebruik omdat ze gewoon erg prettig aanvoelen.

De NIVEA Soap Passion Fruit & Milk Proteins en NIVEA Soap Green Tea & Cucumber zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister kosten € 0,99 per stuk.

Vanmiddag komt er een winactie online waar jij één van de vijf sets kunt winnen van deze overheerlijke zepen! Dus be there at 14:30! 
Q: gebruik jij vloeibare of solid handzeep?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.