dinsdag 9 augustus 2011

Noah de Leeuw #2

Even een kort berichtje tussendoor omdat ik het gewoon zo leuk vind dat ik het gewoon even met jullie wil delen. Toen ik gister Noah ging ophalen bij de kinderopvang trof ik allemaal kindjes met mooi beschilderde gezichtjes. Noah kwam trots naar me toe lopen en gromde het uit met zijn leeuwen snoetie.

Noah vind leeuwen en tijgers altijd erg leuk en toen juf vroeg wat hij wilde was de keus natuurlijk ook snel gemaakt. Ik vind het echt super leuk dat de kinderopvang dit gewoon zo eens spontaan doen! 
Helaas moest hij voor het naar bed gaan wel van mij douchen en kon hij niet als leeuwtje slapen,

Wat wel erg leuk is dat ruim een jaar geleden ik ook een kort artikeltje schreef over Noah de Leeuw.

note: zie je die slacht (vampier) tandjes? Dit heeft Noah al vanaf het begin dat hij tanden kreeg en maakt het wel extra leuk zo als leeuw.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.