zondag 21 augustus 2011

NOTD: Ciaté The Glossip Girl

Ik kan altijd erg aangetrokken worden tot een verpakking en wil het dan altijd hebben hebben hebben. Zo heb ik dat al tijden met de Ciaté Paint Pots. De verpakking van deze nagellakken zien er altijd zo schattig uit en hebben altijd een leuk strikje. Dit is mijn eerste Ciaté lakje en zeker niet mijn laatste.

Ciaté is opgericht door Charlotte Straughan. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de  professionele nagelindustrie. Haar visie is om een brug te bouwen tussen de professionele nagelsalons en de consumentenmarkt. Hierdoor kunnen vrouwen overal professionele producten verkrijgen die mee gaan met de turbulente trends van de grote modehuizen.
Elk Paint pots flesje bevat een super schattig strikje zoals ik al eerder vertelde. Dit maakt het flesje extra aantrekkelijk.
Deze oranje abrikozen kleur is erg poppy en erg leuk voor de zomer en herfst. Hij valt goed op maar is nog net geen neon. Ik heb hier twee laagjes nagellak op en hij is net niet totaal dekkend, je ziet net een beetje het witte randje er door.
Het kwastje bestaat uit maar liefste 250 haartjes en zorgt ervoor dat je goed en makkelijk je nagels kunt lakken. Ik vind het kwastje erg prettig en ook de substantie van de lak is erg prettig.
Ciaté lakjes kosten €11,99 per stuk en kunnen gekocht worden bij ciate-nederland.nl . De lakjes zijn zeker een aanrader en erg prettig in gebruik.


Q: Word jij snel aangetrokken tot een verpakking? Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.