zaterdag 15 oktober 2011

[Review] Mario Badescu Skin Care

Voor Silly Sil Sil heb ik 5 producten van Mario Badescu getest. Ik had nog nooit van dit product gehoord en was erg nieuwsgierig naar de producten. Lees hieronder meer over dit product.
Wat is Mario Badescu?
Een unieke kijk op huidverzorging
Mario Badescu is een in Roemenië geboren dermatoloog met een gedurfde visie. Hij is zowel cosmetisch chemicus als schoonheidsspecialist en heeft een heel unieke kijk op huidverzorging. Hij laat zich inspireren door zowel de chemische werking en complexiteit van de huid, als het verlangen, de tevredenheid en het zelfvertrouwen dat een gezonde, pure en stralende huid iemand kan geven.

In 1967 opent Mario zijn salon in Manhattan NYC en start met het ontwikkelen van zijn eigen huidverzorgingslijn. Hij brengt hiermee uitgebreide kennis van de oude traditionele huidverzorgingstechnieken voor een heel nieuw publiek. De doeltreffendheid van zijn producten en zijn gezichtsbehandelingen blijven niet lang een geheim. Met zijn eenvoudige en effectieve benadering van huidverzorging krijgt hij al snel een trouwe aanhang. Dat zijn in eerste instantie bekende acteurs, actrices en andere beroemdheden, die huidverzorging heel belangrijk vinden.

Mario Badescu doet jarenlang onderzoek in zijn laboratorium en test zijn innovatieve producten in zijn salon; het resultaat van zijn harde werk is ook nu nog te zien. De op planten gebaseerde huidverzorgingslijn wordt nog steeds geproduceerd zoals Mario dat deed; afgestemd op de behoefte van je huid zodat hij gaat stralen.

Het merkt biedt effectieve kwaliteitsproducten tegen zeer toegankelijke prijzen. Ze vinden dat iedereen recht heeft op goede huidverzorging! De eenvoudige no-nonsens verpakkingen liggen helemaal in deze lijn: slechts de inhoud telt.

Nog steeds weten veel internationale beroemdheden de weg naar Mario Badescu te vinden zoals Natalie Portman, Charlize Theron, Eva Longoria, Oprah, Alicia Keyes, Gwyneth Paltrow, Iman, Alicia Silverstone, Sheryl Crow, Helena Christensen, Sheryl Crow, Jennifer Aniston, Kate Moss, Courtney Cox, Jennifer Love Hewitt, Sarah Jessica Parker, Mischa Barton, Hilary Duff.


Op de achterste rij: Special Cucumber lotion, Cellufirm drops, Glycolic acid toner.
Special Cucumber lotion
Dit is een perfecte lotion voor een gecombineerde of vette huid. Iedereen die goed voor haar huid zorgt, weet dat je na een cleanser het beste een toner kan gebruiken, speciaal mensen die last hebben van acne of een vette huid. Dit vermindert de opbouw van bacteriën. De beste resultaten van een acne behandeling is de toner vaak de sleutel tot het succes die gebruikt wordt. Deze houdt de huid schoon en ontsmet ook meteen.
Mijn mening: De lotion is lekker fris en maakt je huid lekker schoon, na gebruik heb je ook echt een fris gevoel! Erg fijn.
Cellufirm Drops
Maak je huid van je gezicht en rondom je ogen sterker, steviger en ga huidveroudering tegen met deze dag- of nacht Cellufirm Drops van Mario Badescu. Je kunt ze gebruiken over je hele gezicht, maar ook rondom de kwetsbare huid rondom je ogen. Het bevat het opvullende collageen, elastine, het vochthoudende hyaluronzuur, vitamine E en het mineraalrijke zeewierextract. Deze actieve ingrediënten zorgen ervoor dat je huid glanst, gezond is en haar vochtgehalte en elasticiteit behoudt.

Mijn mening: Nu is mijn gezicht nog niet echt versteviging nodig, maar ik wilde dit product toch wel even testen. Ik heb het onder mijn ogen gebruikt en het voelt ook echt lekker aan na gebruik. Het geeft echt een stevig gevoel en mijn huid onder mijn ogen zag er lekker gezond uit.

Glycocil Acid Toner
Dit is de oplossing voor rimpels en pigmentatie voor de droge of gevoelige huid. De Glycolic Acid Toner is samengesteld uit 2% glycolzuur en grapefruit extract dat de droge verstopte huid peelt, verfrist en stimuleert. Deze toner helpt ook verkleuring en de opbouw van oude acne littekens tegen te gaan wat namelijk verstoppingen en een vermoeide doffe blik van de huid kan geven. Deze toner bevat geen alcohol.

Mijn mening: De werking van deze toner sluit niet echt aan bij mijn huid, het is een lekkere frisse toner en hij ruikt ook erg fijn, maar ik heb zelf geen littekens of iets dergelijks. Ik heb het product wel op mijn huid geprobeerd en hij verfrist zeker maar meer zal dit product bij mij niet doen.


Cucumber Tonic Mask
Cucumber Tonic Mask
Maak je poriën weer zuiver en scherp door deze heerlijke verkoelende en verfrissende Cucumber Tonic Mask van Mario Badescu. Dit masker scherpt de poriën aan en reinigt ze diep. Met ingrediënten als rustgevend komkommer extract en olie van absorberende klei is dit masker een groot succes. Dit masker is goed voor de gecombineerde, normale en vettige huid maar ook zelfs voor de gevoelige huidjes. Het maakt de huid glad en gezond.
Mijn mening: Dit masker met ingredienten van komkommer doet je huid wonderen. De geur vond ik niet zo lekker, een beetje ouderwets, iets wat ik bij mijn oma in de badkamer zou vinden ofzo. Na gebruik van dit masker voelt je gezicht inderdaad lekker glad en fris, ook is het lekker verkoelend. Ik denk dat dit ook zeker een fijn masker zou zijn als je gezicht is verbrand in de zon. Ondanks de geur wel een aanrader.
Honey Moisturizer

Honey Moisturizer
Dit is een makkelijke eenvoudige dagelijkse moisturizer voor overdag en ’s avonds.
Deze zachte vitamine moisturizer is vetvrij en absorberend en is geschikt voor bijna alle huidtypes. Vooral goed voor de gevoelige, droge of combinatie huid. Botanische ingrediënten als anti-oxidant pinda olie, sinaasappel en honing extract maken dit een voedend en hydraterend product, waardoor je huid zacht en glad aanvoelt.
Mijn mening: Ik vond dit gelijk al een fijn product, de creme voelt lekker dik aan en smeert fijn. Na gebruik van het masker is dit een fijn product om je reiniging helemaal af te maken. Je gezicht voelt helemaal nieuw en lekker glad. Mijn huid ziet er vaak droog of dof uit maar na gebruik van dit product had het een mooie gloed.
Wat is de prijs nou van deze mooie producten?
Honey Moisturizer
- 59 ml € 25.00
Special Cucumber Lotion
- 236 ml € 15.00
Glycolic Acid Toner
- 236 ml € 19.00
Cucumber Tonic Mask
- 59 ml € 19.00
Cellufirm Drops
- 29 ml € 25.00
Het is niet goedkoop maar wel een echte investering voor een mooie huid.
Q: Had jij al eens van deze producten gehoord?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.