dinsdag 30 augustus 2011

[Review] New Rimmel Volume Accelerator Mascara

Er is één make-up product wat ik elke dag gebruik! Als ik de deur uit ga is er één ding die ik sowieso gebruik  anders ga ik niet eens naar de winkel. Mascara. I love Mascara en kan niet zonder het omdat ik van mezelf hele licht wimpers heb die bijna niet opvallen. Nu brengt Rimmel daar verandering in en door de Volume Accelerator Mascara op de markt te brengen.

Creëer maximaal volume met de Volume Accelerator Mascara. Dankzij de revolutionaire combinatie van een high tech borsteltje en een volumeboostende formule overtreft het resultaat zelfs je wildste dromen. Met het speciaal voor deze mascara ontwikkelde borsteltje, zien je wimpers er direct tot 12 keer voller uit. Het wordt nog ongelooflijker; want bij regelmatig gebruik lijken je wimpers zonder mascara er dag na dag voller uit te zien. Rimmels innovatieve volume creërende complex, dat dit effect mogelijk maakt, bevat procapil, keratine en cafeïne. Dankzij de versterkende en verzorgende werking van deze ingrediënten zien je mascaravrije wimpers er na 30 dagen voller en weelderiger uit.
 De mascara valt direct op door de fluor gele dop. Wat ook erg leuk is, is dat het lijkt alsof de mascara in een doorzichtige huls zit. De borstel van de mascara valt ook direct goed op. Hij is BIG.... real BIG... hij heeft mega veel haartjes.

De mascara brengt erg prettig aan. Door de vele haartjes van het borsteltje verdeeld hij erg goed al je wimperharen en krijg je direct een mooi volume effect. Hij klontert niet en blijft maakt je wimpers ook iets langer.Wat erg prettig is aan deze mascara is dat je hem met één laagje kunt aanbrengen , maar je kunt de mascara ook erg goed opbouwen met meerdere laagjes.
Geen mascara.
één laagje mascara 

Ik ben echt heel erg tevreden over deze mascara en is op dit moment direct mijn favoriet geworden. Ik heb hem tot nu toe elke dat gepakt omdat hij in mijn ogen alleen maar positieve punten heeft. Een echt aanrader!

De Volume Accelerator Mascara is klinisch en oftalmologisch getest.
Verkrijgbaar in twee kleuren (Black en Extreme Black) 
De mascara ligt vanaf september in de winkel en kost € 12,99
Get the London look.


Q: Wat is jou favoriete mascara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.