dinsdag 16 augustus 2011

Revlon Colorburst Lipgloss

Elke dag heb ik een lipgloss in mijn tas, ik vind het erg fijn om op het moment dat ik het dat wil weer een kleurtje op mijn lippen te doen. Revlon komt met een lipgloss die gemaakt is voor vrouwen die een passie hebben voor kleur, glans én producten die deze beloftes waarmaken. Voor deze vrouwen ontwikkelde Revlon, in samenwerking met Global Artistic Director Gucci Westman, Colorburst Lipgloss, de perfecte lipgloss voor sexy, kleurrijke en glanzende lippen.


Colorburst Lipgloss is als een omhelzing voor de lippen en zorgt voor een egale en gewichtloze kleur met prachtig glanseffect in slechts één beweging. Dankzij de Elasticolor technologie worden de rijke kleurpigmenten gelijkmatig over de lippen aangebracht terwijl moisturizers en antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E, de lippen verzorgen en de textuur verbeteren.
Microspherische pigmenten en toegevoegde microparels bieden een luxe, levendige kleur en verleidelijke glans. Het subtiele parfum van Vanille Absolu versterkt het gevoel van passie terwijl de innovatieve applicator de vorm van je lippen perfect volgt voor een egale en eenvoudige applicatie. 
De verpakking van de lipgloss vind ik echt heel erg mooi en doet heel stylevol aan. De dop is mat zwart met een subtiele ruit. Je kunt de kleur van de gloss er goed en mooi doorheen zien dus je weet direct welke kleur je op je lippen doet.

De lipgloss voelt erg lekker aan en plakt totaal niet (dat vind ik zo vervelend). Hij brengt erg makkelijk aan met de sponsapplicatior en ook blijft de gloss goed zitten. Je moet regelmatig bijwerken, maar dat is bij elke lipgloss het geval.
 024 Gold Dust
Een subtiel lichtbruine gloss met mega veel gouden glittertjes waar je echt een hele subtiel maar toch opvallende lip krijgt.
020 Papaya
Een koraal oranje kleur die op de lippen bijna doorzichtig lijkt met kleine oranje shimmers er in. Zeker mooi als je een natural look wilt met je lippen niet te opvallend.
Colorburst Lipgloss is vanaf aankomende week verkrijgbaar in de winkel voor een prijs van €10,95 en verschijnt in 7 prachtige kleuren: Chrystal Lilac, Strawberry, Peony, Bordeaux, Papaya, Sunset Peach en Gold Dust.
Kijk hier om een winkel bij jou in de buurt te vinden.

Q: Welke kleur vind jij het mooist?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.