vrijdag 26 augustus 2011

Shoplog: H&M accessoires

Het is al weer even geleden dat ik deze spulletjes bij de H&M kocht, maar ik kreeg nog steeds vragen of ik er de vorige keer ook zelf dingen had gekocht. Ik heb toen niet veel gekocht, maar wel een aantal leuke dingen. Sommige dingen die ik gekocht heb komen uit de sale (zeker niet alles) Nieuwsgierig geworden ? kijk dan snel verder.
5 verschillende nagellakjes van verschillende collecties
v.l.n.r.: French Kiss , Ocean Sand, Blue Wave
Just a Fling, Sinful Señorita 
Helaas was de French Kiss direct stuk, de dop is geknapt door dichtdraaien. Ik denk dat hij ook al langer stuk was want de lak was heel dik en stroperig.
 In daglicht
Met flits

Deze lipshine leek me al lekker en dat is hij ook. Het is net of je een cocktail op je lippen hebt. Super lekker
Mini tweezer leek me wel makkelijk voor in mijn tas als ik een keer een weekend weg ga bijvoorbeeld.
Super leuk klasblokje die maar €1,- was. Ik heb iets met kladblokjes want ik heb ze echt niet nodig, maar super leuk om te hebben.
Iedereen die wat kocht bij de H&M mocht iets uitzoeken. Je kon kiezen uit mini nagellakjes, kladblokjes en nog wat anders. Ik koos dit tasje. Het leek net een toilettasje en koos dus deze zwarte. Thuis kwam ik er pas achter dat het een grote tas is die in elkaar gevouwen is. Niet wat ik verwachtte, maar nog handiger ook.

Het is niet veel maar wel even leuk om kort te laten zien. Ik zit er nog ever te twijfelen om terug te gaan met de kapotte nagellak. Niet om het geld, maar meer omdat het niet zo hoort en het misschien wel een productie fout kan zijn. Wat moet ik doen, terug gaan of niet?

Q: koop jij wel eens accessoires bij de H&M? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.