zaterdag 6 augustus 2011

Silly's Kitchen #1


Ik hou van koken en bakken en soms dan wil ik het gewoon erg graag met jullie delen. Ik heb de afgelopen paar keer rainbow cupcakes en cake gemaakt. Dit geeft echt een wauw-effect aan een cake terwijl je er niet veel extra's voor hoeft te doen. Wil jij ook zo'n leuke (cup)cake maken , kijk dan snel verder.


Zie je het filmpje niet? kijk dan *hier*
Hieronder zie je een groot aantal foto's van het resultaat. 
 Mini cupcakes gemaakt van elk één kleur omdat ik nog zoveel beslag over had. Noah vond deze mini cupcakes echt geweldig elke keer wilde hij er nog meer van.
 
de binnenkant met het rainbow effect. Het is erg goed te zien en je ziet de kleurverschillen ook super mooi!
De duo gekleurde cupcakes, geeft ook een super leuk effect en gaat iets sneller dan als je het hele rainbow effect maakt.

Ik hoop dat jullie het effect net zo leuk vinden als ik, want ik vind het er echt super uitzien en als je dit aan je familie laat zien op een verjaardag is iedereen verrast.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en hoop dat als jullie het ook gaan proberen mij het zeker laten weten/ zien. Ik ben dan erg benieuwd naar jou resultaat.

Q: wil je vaker Smullen met Silja zien?

1 opmerking:

  1. Wat stom dat er geen reacties zijn! Iedereen is op vakantie ofzo? Nou ik vind het super leuk gelukt en goed uitgelegd. En ik wil zeker vaker een Silly's Kitchen/ smullen met Silja zien. Ik ben zelf gek op koekjes, mischien is dat wat? Ik heb een keer gewoon ronde koekjes gemaakt dan de helft van het beslag met cacao poeder bruin gemaakt en op de ronde koekjes een stukje in de vorm van een hartje.

    xx izzy

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.