zaterdag 20 augustus 2011

Silly's Kitchen #3

Vandaag laat ik jullie weer één van mijn keukenprobeersels zien. Ik hou van bakken en helemaal van cupcakes. Ze zijn makkelijk, lekker en snel klaar! Ik heb mijn basisrecept voor cupcakes vandaag online met daarbij een probeersel van aardbeien frosting. Ik hoop dat jullie het lekker vinden en dat jullie het ook eens gaan proberen.


Basisrecept Cupcakes (voor 12 cupcakes):

- 125 gram roomboter op kamertemperatuur
- 125 gram kristalsuiker
- 125 gram zelfrijzend bakmeel
- 2 eetlepels (karne) melk op kamertemperatuur
- 2 ( grote) eieren op kamertemperatuur
- snufje zout

Strawberry Cupcake topping ( voor 12 cupcakes):
- 125 gr boter
- 2 eetl. melk
- 250 gr poedersuiker, gezeefd
- 2 eetl. aardbeien jam 
- Evt. een drupje rode kleurstof
- losse aardbeien voor bovenop de topping
Zo makkelijk is het en zo snel maak je het! Ik ben helemaal verslaafd aan het maken van deze cupcakes en moet mezelf gewoon tegenhouden om niet nog meer te maken. Want ook al zijn ze zo super lekker, na 1 of 2 cupcakes wordt het wel een beetje te zoet en kun je er niet meer opeten! 


Ik hoop dat jullie deze Silly's Kitchen weer leuk vinden en dat jullie het zeker ook eens gaan proberen. 
Ik zal binnenkort ook een aantal andere toppings maken voor op de caucakes zodat je eindeloos kan variëren. Ik heb al een superleuke cupcake voor noah gemaakt en die gaat zeker ook binnenkort online komen! 


Q: Do you love cupcakes?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.