vrijdag 19 augustus 2011

Sillysilsil op Facebook

Ja lieve lezeres het is zover, Sillysilsil is op facebook. Even wennen hoor! Ik heb al geruime tijd een persoonlijke pagina voor mijn persoonlijke vrienden alleen doe ik bijna niks met facebook. Ik moet er erg aan wennen en ben meer een twitterpersoon. Iedereen heeft het tegenwoordig en er wordt veel via facebook gecommuniceerd, dus vond ik het nu hoogtijd worden.


Ik ben er echt wel een paar avonden mee bezig geweest om het allemaal een beetje uit te zoeken hoe alles werkt. Soms ging het helemaal mis en kon ik weer opnieuw beginnen enz. Uiteindelijk is het nu zover dat ik er tevreden over ben. Ik weet dat er nog dingen aan veranderd kunnen en moeten worden, maar ik ben nu te vinden en probeer zoveel mogelijk met jullie te delen.
Ik heb nu aan de rechterkant van mijn site dit bovenstaand vak staan. Hier kun je heel makkelijk lid worden van de sillysilsil.com page worden door simpelweg op 'vind ik leuk' te klikken. Ik begin facebook steeds handiger en leuker te vinden en wil daarom ook regelmatig previews en sneak peaks laten zien.  Ook mogen jullie mij altijd een vraag stellen via het prikbord, ik zal dan z.s.m. antwoord geven.
Om het helemaal leuk te maken en facebook extra te verwelkomen op sillysilsil.com heb ik van de week een winactie i.s.m. Nivea online gezet. Wil je ook kans maken op 1 van de 5 nivea zeep sets, lees dan hier de voorwaarden en de uitleg van de winactie
Dus wil je previews en sneak peaks zien "like" of  "vind ik leuk" dan de facebook pagina!

Q: maak jij veel gebruik van Facebook?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.