zondag 28 augustus 2011

Uitslag Miss GOSH 2011

Een tijdje geleden plaatste ik een oproep namens Gosh. Gosh zocht dames die kans wilden maken om het gezicht van Gosh te worden. Dit doen ze elk jaar en de dame die de meeste stemmen ontvangt wint een fotoshoot en een advertentie in de folder van het Kruidvat. Uit meer dan 500 inzendingen is Nathalie uit
België gekozen als hèt nieuwe gezicht van de GOSH Winterlook 2011. Kijk snel verder hoe het tijdens haar shoot ging!

Nathalie heeft een exclusieve fotoshoot gewonnen met de professionele GOSH make-up artist. Er is gekozen voor een look met als thema Urban Jungle. Een sexy, sophisticated look met koper- en goudtinten. Het is de perfecte, warme en flirty look voor deze winter.

Hoe maak je deze look? Gebruik GOSH Mono Eyeshadow Copper (016) en Brown (003) en zet deze kleuren beiden aan als een smokey eye rondom het oog. Om de look intenser te maken zet je met Velvet Touch Eye Liner Black een zwarte lijn rondom het oog. Vervaag deze lijn met je vingers of een penseel. Voor de finishing touch zet je Mineral Waterproof Eye Shadow Gold (005) aan in de ooghoeken. Voor een intens zwarte oogopslag met een volumineus effect gebruik je de Show Me Volume Carbon Black Mascara.

Ik vind de eind foto erg mooi geworden en denk dat Nathalie trots op zichzelf mag zijn! Over een tijdje zal de foto in de folders van kruidvat te zien zijn!
De producten die gebruikt zijn komen pas vanaf de eerste week van oktober in de winkel liggen en komen binnenkort op sillysilsil te staan. De mono oogschaduw copper staat al in het vorige Gosh artikel online.

Q: wat vind jij van de eind look?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.