maandag 15 augustus 2011

Winactie: 5x Nivea Soap Sets

Vanmorgen vertelde ik jullie over de heerlijke zepen van Nivea. Ze zijn makkelijk in gebruik, ruiken en voelen erg lekker en ik mag nu vijf (5) sets weggeven zodat jullie ook kunnen genieten van deze heerlijke geuren. Wat moet je doen om kans te maken op deze sets, kijk dan snel verder.


Ik mag vijf (5) sets weggeven die elk één Soap Passion Fruit & Milk Proteins en één NIVEA Soap Green Tea & Cucumber bevatten.


Wat moet je daarvoor doen? 
Als je mij volgt op twitter heb je het misschien al vernomen. Ik heb eindelijk Facebook voor Sillysilsil.com en dat betekend dat ik er zoveel mogelijk mee wil gaan doen om previews en sneak peaks e.d. te laten zien. Daarom staat deze winactie in het teken van Facebook.

1. Vul het onderstaand formulier in ( dit is verplicht)
2. Like Sillysilsil.com op facebook (verplicht)
3. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88)  op twitter en RT dit (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
Win één van de 5 nivea sets bij @silja88 . Volg en RT dit bericht en kijk op : http://bit.ly/qqdwTE en maak kans.
4. De winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 22 augustus 23.59 Ik wil nivea alvast bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen.
Bloglovin is niet verplicht, maar ik heb bijna 600 followers. Bij 600 of meer bloglovin followers komt er weer een nieuwe winactie. Dus volg je mij nog niet, doe dit dan snel en misschien staat er deze week nog wel een winactie online.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.