donderdag 1 september 2011

Augustus met Sillysilsil

Het is weer zover... September..de maand dat mijn opleiding begint, maar daar denken we nog heel even niet aan.Eerst hebben we nog augustus waar ik voor mijn gevoel doorheen gevlogen ben. Niet heel veel gedaan maar toch weer vele foto's . Geniet van mijn leuke en vooral gezellige maand!

Noah helpt mij regelmatig (of ik het nou wil of niet :D ) hier legt Noah de nagel(s)lakjes neer (zo noemt noah ze altijd, ja echt hij zegt nagelslak.
De opening bij Starbucks Groningen , ik was echt super blij dat er een starbucks hier in Groningen kwam. Het gebouw waar het in zit is echt super mooi en zit in de oude stations hallen. De pressopening was echt één  woord "bagger" er was niks geregeld en in het begin was het niet eens duidelijk wat we wel en niet mochten doen. Uiteindelijk mochten we foto's maken maar er was geen voorwoord geen koffie ( toch beetje gek bij een koffiemerk) ook was er alleen maar een lintje doorknippen en daarna een stormloop van Starbucks lovers. Bij afscheid was er ook geen woord en uiteindelijk ben ik met lege handen naar huis gegaan. 
Echt begrijp me niet verkeerd, want ik vind Starbucks geweldig en zal ook zeker koffie halen daar, maar ik ben al naar menig openingen e.d. geweest en zo heb ik het nog nooit mee gemaakt.
Ik denk wel dat dit één van de mooiste vestigingen in Nederland is.
Ik vertelde jullie al eerder over Kiki haar verjaardag een geweldig feest met veel lekkers en veel speel plezier!
Toen ik Noah ophaalde van de kinderopvang was hij ineens spontaan super lief geschminkt! Ik vond het zo schattig dat ik er hier ook al eerder over geschreven heb.
Mijn Rainbow cupcakes waren bij iedereen een groot succes!!!
Deze outfit ben ik erg blij mee. Ik kocht het jurkje bij de H&M en was in de uitverkoop. Ik zou hem normaal niet zo snel proberen maar toen ik hem aan had vond ik hem toch wel erg leuk staan. Het bolero achtige dingetje erboven heb ik bij de miss Etam gekocht.
Robert die mijn teennagels lakt.. super luxe natuurlijk :D haha. Echt rustig zitten kan ik niet want ik ben erg kietelig onder mijn voeten.
Noah super schattig in de kamer in slaap gevallen. 
Mijn moeder stuurde mij deze foto met een heel gangpad met mega veel soorten instant noodles.
Ook stuurde mijn moeder deze foto. Show your feet zijn mijn favo lakjes van Essence omdat ze zo super dekken. (binnenkort komen er weer een paar kleurtjes online)
Coca Cola Vanille, Ik heb serieus waar een aantal jaar geleden hier verslaafd aan geweest, maar ook echt verslaafd. Het was bij mij zo erg dat ik minimaal 1 fles per dag dronk en helemaal toen ik op kamers zat. Toen ik merkte dat het bij steeds meer winkels uit de schappen werd genomen heb ik serieus waar af moeten kikken. Nu is het (bij mij in het noorden in ieder geval) nergens meer te krijgen. Nu verrassen mijn ouders mij wel eens met een paar flessen (3 of 4 ofzo) en daar doe ik dan heel zuinig mee.
Mijn haar in 7 vlechten en slapen maar... de volgende ochtend heb ik mega golven in mijn haar!
Hier het resultaat na een nacht vlechten in.
De sephora nagelstickers. Ik vind ze er echt superleuk uitzien. Ik heb ze mee gekregen dus ga ze binnenkort goed testen op alle nagels voor jullie!
Gezellig dagje met Noah in de stad met een mini lunch bij de Hema ( zo zielig hoe hij zo gepakt wordt door de mugjes) 
Ik kwam deze foto toevallig tegen op internet en wist het gelijk. Deze cupcakes ga ik maken voor Noah zijn verjaardag. Ik heb ze al een keer gemaakt en ik ga er zeker een Silly's Kitchen van maken dus jullie zien hier zeker meer van!
Hello Kitty ijs.. Geweldig toch! 
Ik had een cake gebakken en die mocht Noah ( en wij natuurlijk ook) lekker versieren. 
Deze doos kreeg ik van de week binnen.... een mega grote uitnodiging van een persevent binnenkort. Super leuk en doet net als een kerstpakket aan (nog een weetje over mij, ik heb nog nooit van mijn leven een kerstpakket gekregen terwijl ik al vanaf mijn 13e werk. Ik bedoel dan zo'n kerstpakket met allerlei eterij en leuke dingetjes)
Ik wilde graag een nieuwe kast en dan het liefst in de slaapkamer waar al mijn spulletjes voor de site in staan. Hier stond eerst een bureautje voor mijn school spullen, maar het is toch gebleken dat ik er nooit zat. Ik zit toch altijd aan tafel of op de bank met mijn laptop. Ik had mijn spulletjes voor de site altijd wel geordend en netjes maar mijn testspullen lagen weer ergens anders dan mijn persberichten en winactie spullen e.d. .Nu zit alles in deze mooie Ikea Hemnes ( mijn favo lijn van Ikea) kast en heb ik alles netjes geordend en bij elkaar. Van test spullen tot verpakkingspapier voor het verzenden. en van persberichten tot fotografeer spullen.
Mijn favo thee. Ik kan hier hele potten van leeg drinken. Het is losse thee die niet in een zakje zit, daardoor vind ik het nog lekkerder.
Noah met mama in de trein!
Cupcakes die ik maakte afgelopen week. Hier komt zeker ook meer over online! En ze waren lekker!!!!
Ik ben mijn make-up stash even goed doorgelopen en gekeken wat ik wilde houden en wat niet. Ik heb veel eruit gepakt om weg te doen en laat familie en vrienden eerst grabbelen en daarna gaan er andere dingen mee gebeuren!
Deze foto stuurde Robert mij toen hij met Noah terug naar huis kwam. Pure liefde!
Ik had miniloempia's besteld en dan krijg je er meestal 4. Nu kreeg ik een mega grote xxxl loempia. Wel erg lekker maar niet wat ik besteld had.
Wachten op de bus om naar opa en oma (mijn svhoonouders) te gaan voor een lekkere bbq
Noah het stoere mannetje! Met mama's gemaakte cupcake!
Met oma met de tuinslang! Hij vond het echt geweldig en voelde zich net een brandweerman.
Opa meehelpen met de bbq opzetten.
Kijken hoe het vlees gebakken wordt. 
Kiki kwam gezellig langs met Marianne en een vriendin om gezellig een speelmiddag te hebben. Hier smullen ze heerlijk van een plak cake met lekkere smarties er op.
Kijk dan hoe schattig ... Kiki geeft Noah een knuffel... Gewoon om op te eten!
Een middagje op de kermis, Noah vond het natuurlijk weer geweldig.
Mijn ouders plaats zit in de finale van leukste dorpen van Groningen. Omdat ze in de finale zitten hielden ze een feest/braderie waar allerlei bedrijven en bezigheden uit het dorp konden laten zien wat er allemaal te doen was. Mijn vader heeft een slagerij en stond hier met zijn worsten en maakte allerlei lekkere dingen op de bbq. Het was een groot succes.

Dit was mijn maand augustus. Erg leuk en gezellig en nu komt er een spannende maand september aan. Ik begin met de schoonheidsspecialiste opleiding en heb mega veel persmeetings. Erg leuk en volgende maand zien jullie zeker meer!

Q: wat is jou bijgebleven deze maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.