dinsdag 27 september 2011

Beautylab Event Fotoverslag

Afgelopen zondag was het zover. Het feest van mijn vriendin Serena van Beautylab.nl . In januari ben ik met Serena naar Londen geweest en sindsdien zijn we vriendinnen geworden. Helaas zien we elkaar te weinig omdat we zo ver van elkaar vandaan wonen. Toen Serena mij vertelde dat zij een feest ging organiseren wilde ik direct heen. Het leek mij een super gezellige dag en dat is het uiteindelijk ook zeker geworden. Kijk snel verder naar een leuk foto verslag van mijn middag bij het beautylab event.


Buiten stonden Larissa en Sanaz te controleren of je wel op de lijst stond en of je wel naar binnen mocht!
De goodiebags stonden al klaar! 
De geweldige taart gemaakt door de moeder van Serena! Echt grote complimenten voor haar! 
foto van: serena 
Geweldige lolly's , ik vind het gewoon jammer om hem open te maken! 
foto van: Fabby
Heerlijke hapjes waar iedereen van kom pakken. De tafel was in een no time leeg!
Samantha uur Utrecht was ook speciaal gekomen! Hier samen naast Serena in haar beautiful pink outfit!
Aan tafeltjes werden allemaal leuke dingen verkocht! 
Caroline van in de watten vertelde over pigmenten en liet zien welke kleur er goed bij jou past! 
Ik vind dit zo'n leuke foto. Drie bloggende vriendinnen! Vera , ik en Serena .
Ik samen met Shenyce op de foto.
Whaaaaahaaaa de drie diva'S Serena , Silja en Samantha.... De drie SSS lady's 
Samantha uut Utrecht.... Ik ben één van haar grootste fans. Als jullie haar niet kennen moeten jullie zeker dit filmpje zien *klikker de klik klik*  .. je ligt echt helemaal dubbel en komt niet meer bij!
Ik samen met Milou .Met haar ben ik grotendeels wezen reizen richting het event. Milou heb ik al een aantal ontmoet tijdens events en is een erg gezellige dame. Milou bedankt voor deze foto. 
Angel en ik. Angel en ik kennen elkaar al een tijdje via internet en over horen praten, maar we hadden elkaar nog nooit in real life ontmoet. Het klikte direct erg goed en gaan over een tijdje even een keer lekker uit eten.
Allemaal heerlijke spulletjes van The Beauty Bakery  . Echt mensen ik ben verliefd geworden op de producten van eigenaresse Angel... dat kind heeft echt een walgelijk lekkere producten en ben helemaal verslaafd elke keer aan de producten aan het ruiken. Binnen kort komen er zeker een paar reviews over producten online!
De twee lady's bij elkaar... Zien jullie trouwens die geweldige Lush pakketten op de achtergrond???? Ik heb zo één gewonnen met mijn groepje. We deden een super leuke pub-quizzzzz waar we vragen moesten beantwoorden. Het groepje met de meest correcte antwoorden wonnen een Lush Think Pink pakket. Wij wonnen en kregen dus allemaal zo'n geweldig pakket. Het huis ruikt nu heerlijk Lush-a-lishius.

Ik wil iedereen bedanken die meegewerkt hebben aan deze heerlijk dag. Ik heb heb het heel erg naar mijn zin gehad en heel gezellig met een aantal lezeressen gekletst. Als jullie een gezellig praatje met mij gemaakt hebben laat het dan even weten! Ik vind het erg leuk om jullie dan te volgen via twitter (@silja88) e.d. Heb je mij toevallig op de foto gezet of sta ik samen met je op de foto laat het dan ook even weten , vind ik erg leuk!
Heb je zelf wat geschreven over het event laat het dan even in de comments achter want dan plaats ik een linkje in het artikel1 opmerking:

  1. Ooo, het ziet er allemaal super uit. Heb zo te zien echt HET event van het jaar gemist.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.