dinsdag 20 september 2011

Catrice - Bohemia Eye colour mono Swatches + get the look

Ik was Gister op het Kruidvat persevent waar we allemaal leuke en vooral nieuwe leuke producten zagen. Tijdens het stukje van Catrice stond een mooie stellage met daarin al de nieuwe LE namelijk Bohemia. Deze collectie ligt nog niet in de winkels, maar deze komt er snel aan. Ik heb wat swatches gemaakt en een leuke uitleg over een mooie look die je met deze LE kunt maken.

Dit zijn de vier kleuren van de Bohemia collectie. De swatches zijn snel gemaakt en geven een snelle impressie van hoe de oogschaduws er uit gaan zien. 

Get the Look:
1. Een warme zandkleur in stralend contrast met diep kobaltblauw: breng de glanzende oogschaduw C01 “My Home Is My Sand Castle” op het bewegende deel van je binnenste ooghoek tot het midden van je ooglid.

Vervolgens C04 “Be Indiglow!” aanbrengen vanaf het midden van je ooglid tot de buitenhoek. Kort boven de arcadeboog mengen en vervagen.

2. Met de speciale en innovatieve applicator van de Loose Powder Eyeliner “Be Indiglow!” is het gemakkelijk om een precies lijntje te trekken boven je wimperrand en deze vervolgens zachtjes te vervagen.

3. De Definition Bronzer benadrukt de gezichtscontouren op subtiele wijze en laat een zongekuste teint achter. Eenvoudigweg met een kwast op de jukbeenderen aanbrengen.

4. Glanzende lippen – warm en natuurlijk. Lipgloss C02 “Yes, You Tan!” onderstreept de verleidelijke finish van je New Bohemian stijl
Klik op de afbeelding op de producten groter te zien.

Ik vind de look erg mooi en de oogschaduws hebben een aparte en niet standaard kleur. 
Q: Wat vind jij van de oogschaduw kleuren en de look?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.