dinsdag 20 september 2011

Catrice Bohemia

Opwindende patronen, kleurencombinaties en vormen; een interactie van warm oranje, bruin en roodtinten met de opvallende contrasttint diep kobaltblauw. Op de internationale catwalks bruist het van de etnische invloeden en creëerde CATRICE een modern-etnische look voor een warme nazomer. De Limited Edition “Bohemia” by CATRICE vertaalt de hippe new bohemian stijl uit de internationale modesteden naar het hier en nu. In oktober en november 2011 zal deze nieuwe etnolook de straten gaan veroveren. ”Bohemia by CATRICE” biedt alle inspiratie voor de looks waar we het komende seizoen voor zullen gaan.


Bohemia by CATRICE – Absolute Eye Colour Mono
Echte bohemian beauties houden van warm terracotta en diep indigo. De ultieme oogmake-uptrend van dit seizoen bevat sensuele etnische nuances! Met inspiratie uit de etnische tradities, de intensieve kleuren en de schitterende effecten zijn de mogelijkheden eindeloos.
Verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 – Be Indiglow!. 
Consumentenadviesprijs € 2,79  
Bohemia by CATRICE – Loose Powder Eyeliner
Etno elegantie ten top! Deze losse poeder in zwart of blauw breng je gemakkelijk aan met de handige applicator. Afhankelijk van het gewenste effect kun je een fijn lijntje tekenen of de eyelinerpoeder subtiel uitvegen. Perfect te combineren met de warme terracotta tinten van Bohemia oogschaduw.
Verkrijgbaar in C01 Be Indiglow!, C02 Nap In The Shade. 
Consumentenadviesprijs € 3,49
Bohemia by CATRICE – Definition Bronzer
Dé nazomerlook – een gebruinde huid, warm als de zon en de zomer op je huid! Deze zachte poeder met 3D paisleydessin benadrukt op subtiele wijze de gezichtscontouren. De formule is puur zomers: licht met een fijne bronzen glans. Voor een perfect resultaat! 
Consumentenadviesprijs € 3,99
Bohemia by CATRICE – Lip Gloss
Glanzende lippen – met een natuurlijk accent, warm als de aarde en de zon. Deze lipgloss met subtiele glans die de lippen voller maakt is de perfecte keuze voor de new bohemian stijl! Niet alleen zien de lippen er verrukkelijk uit, ook het de textuur op de lippen is puur genieten. Verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 – Looking Sunkissed. Consumentenadviesprijs € 3,79

Bohemia by CATRICE – Ultimate Nail Laquer
Heldere etno kleuren met metallic effect zijn dé nagellaktrend van het seizoen! De Bohemia look op je nagels behoudt tot wel zeven dagen zijn intense kleuren en glans. Kiezen tussen stijlvol oranje, passievol rood en terracotta bruin of intens blauw is bijna onmogelijk!
Verkrijgbaar in C01 Yes, You Tan, C02 Bring me Terra Copper!, C03 Looking Sunkissed, C04 Be Indiglow! 
Consumentenadviesprijs € 2,49
Bron: foto

De foto hierboven is van een Duitse blog en zo gaat de display er ongeveer uitzien als het in Nederland komt!
Ik vind de collectie erg mooi en heeft erg mooie tinten die erg geschikt zijn voor dit najaar. Ik ben het meest benieuwd naar de oogschaduws en de nagellakken! 

“Bohemia” by CATRICE" is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf oktober tot en met half november 2011.

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar?


Bron: hoofdfoto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.