zondag 4 september 2011

Catrice Modern Muse nagellak

Ik liet jullie al zien in mijn mega shoplog dat ik alle lakjes van de Modern Muse collectie had gekocht. Deze lakjes komen allemaal in het vaste assortiment en zijn nu tijdelijk als LE te koop. Alle lakjes hebben allemaal een leuke naam die erg origineel zijn en goed bij de kleuren passen. Als benieuwd? Kijk snel naar de swatches zowel op mijn nagels als op het nagelwiel.

Hier zie je de lakjes op een nagelwiel. De bovenste foto's zijn met flits en de onderste foto is bij daglicht. Ik heb ze hier een klein beetje op kleur gelakt en dus niet op nummer.
Rusty But Sexy:
Een metalic/roest oranje kleurtje die niet zo Koninginnedag uitschreeuwt, hij is een stuk rustiger dan de meeste oranje kleuren. Hij is een beetje streperig maar niet storend. Wat echt geweldig is , is dat hij in één laagje dekt. Hij is zo dekkend en gewoon geweldig voor één laagje.
Captain's Sparrow Boat:
Dit lakje is een wat grijze tinten met wat zilver erdoor. Ik hoorde dat dit een dupe is van chanel black pearl. Dat is dan ook wel erg toepasselijk met de naam, want de boot van Captain Sparrow is de black pearl. Dus als iemand ze kan vergelijken moeten jullie maar even laten weten of ze ook echt hetzelfde zijn.
Khaki Perry: 
Een wat meer groenig/ grijzig kleurtje. Een echte Khaki kleur dus. Ik vind de naam echt super. Een soort ode aan Katty Perry. Ik vind het kleurtje alleen niet zo bij haar passen want zij is meer van de felle en opvallende kleuren. Deze kleur is ook geschikt voor op het werk want hij is tamelijk rustig!
Goldfinger:
Een geweldig mooi gouden lakje die erg sparkly is. Op de één of andere manier heeft deze lak bij mij bobbeltjes gegeven, hoe dit kan weet ik niet maar alleen dit lakje deed dat. Toch vind ik hem erg mooi en ook erg geschikt voor de feestdagen.
In The Bronx:
Dit is wel een van mijn favoriete kleur van alle vijf de lakjes. Deze geweldig brons gouden kleurtje met hele mooie shimmer/glitters er in. Er zit één foto bij die niet helemaal scherp is maar daar laat ik juist zien hoe de glitters zichtbaar zijn. 
Mijn favoriete kleuren zijn toch wel Goldfinger en in The bronx. 
Ik wil ook nog even excusses maken voor mijn verschrikkelijk velletje op mijn pink, normaal zou ik die weghalen maar hij was zo pijnlijk en ontstoken dat ik er maar niet aangekomen ben. Ik wilde zo graag snel de swatch foto's maken dat ik toch maar besloten heb om het met het ontstoken velletje te Zien.
De lakjes zijn vanaf nu verkrijgbaar als LE bij de Modern Muse collectie , maar zullen daarna in het vaste assortiment komen.
Ze kosten €2,49 per stuk.

Q: Welk kleurtje is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.