maandag 12 september 2011

Essence NATventURista nagellak + Swatches

Ik liet jullie gisteren al het persbericht zien van de nieuwste Essence collectie genaamd NATvertURista. Ik merkte uit de reacties die sommigen van jullie gaven dat ze al in sommige winkels lagen. Daarom heb ik de swatches vandaag al online staan om te laten zien hoe twee van de vier nagellakken uit deze collectie er uit zien.

De flesjes van deze collectie vind ik niet zo heel speciaal. Wel jammer want ze hebben soms hele mooie flesjes. Het kleine versiersel op de dop vind ik wel weer erg schattig. Elk flesje heeft 8 ml en is dus iets meer dan de standaard flesjes van Essence.
Barefoot through the moss:
Echt dit lakje is zo favoriet bij mij. Ik heb hem al al drie keer gedragen deze week. Ik vind de kleur echt zo mooi! Een soort legergroen kleurtje met een heel mini-shimmer er in. Wat jammer aan deze lak is, is dat hij wat dik en streperig lakt. Daardoor droogt hij (zelfs met een fast dry top coat) langzaam. Omdat ik er een top coat overheen heb trekken de strepen weg en is het eindresultaat echt geweldig.

You’re my dragonfly, sugar!
Een beetje apart nude achtig tintje met een mini-flakie er in. Op het eerste gezicht zou ik hem niet zo snel dragen maar toen ik hem ophad vond ik het wel een erg mooie basiskleur voor nailart e.d. Hij lakt prettiger want hij is iets dunner en minder streperiger dan de Barefoot through the moss.

De lakjes zullen ongeveer vanaf nu in de winkels liggen en zullen nog niet overal zijn maar komen één dezer dagen. Ze gaan €1,79 per stuk kosten en zijn tijdelijk beschikbaar want op=op.

Q: Wat vind jij van deze kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.