maandag 19 september 2011

essence Sun Club

Weer een Essence collectie die niet of nauwelijks in Nederland te krijgen is. Helaas is het niet geweldig weer in ons landje en hebben we nog maar weinig zonne dagen gehad deze zomer maar deze lakjes van de sunclub collectie brengen een klein beetje meer meer zomer op je nagels.

Mijn moeder en ik hebben samen deze vier lakjes gekocht. De kleuren zijn niet heel speciaal maar wel erg mooi. Elk kleurtje erg mooi draagbaar bij een zomerse outfit.Nu nog hopen dat we een mooie nazomer krijgen zodat we ze nog goed kunnen dragen. Alle namen van de lakjes beginnen met BBC wat staat voor Bondi Beach Collection 

BBC Pink Heat
De naam Pink Heat vind ik totaal niet bij het lakje passen. Hij is echt mega rood met misschien zit er een subtiele hint van roze in maar pink is hij niet. Het kleurtje is zeker wel erg mooi. Heel intens en opvallend rood. Hij dekt in twee laagjes mooi en blijft ook goed lang zitten.

BBC Chasing Waves
Een zomers licht groen ,donker mint achtige kleur. Hij is een beetje dunner dan normaal dus ik had wel twee dikke lagen nodig. Doordat hij meer nodig heeft op de nagel kan hij een beetje streperig worden.

BBC Splash Refresh
Een zeeblauw groenige kleur die net als de vorige echt twee lagen nodig heeft. Dan zie je alsnog een heel klein beetje het witte randje van mijn nagel. Hij is wel beter aan te brengen dan de vorige lak.

 BBC Golden Sands
 De enige lak uit deze collectie met shimmer er in. Ik vind bij dit lakje de naam juist helemaal op zijn plek komen. Hij is erg mooi brons achtig goud met heel veel shimmers. Hij is wat dun dus je moet oppassen dat deze ook niet gaat strepen.

Ik vind de collectie achteraf een beetje tegenvallen. Helaas want ik had gehoopt dat ze dezelfde kwaliteit zouden hebben als de show your feet collectie. De collectie is helaas niet in Nederland verkrijgbaar en de lakjes kosten (volgens mij) €1,79 per stuk.

Q: Welke kleur is jou favoriet?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.