vrijdag 30 september 2011

Gekregen uit Frankrijk + verjaardag ouders

Mijn opa en oma zijn een lekkere tijd naar Frankrijk geweest om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie. Afgelopen zaterdag was de verjaardag van mijn ouders want mijn ouders hebben elk jaar drie dagen feest. Mijn opa en oma kwamen heerlijk bruin weer terug in Nederland en hadden wat leuke dingen voor ons mee genomen.


Ik kreeg een heerlijk geurend zeepje wat ik heerlijk vind om ergens in huis neer te leggen en gewoon af en toe aan te ruiken. Ik vind het gewoon bijna zonde om het echt te gaan gebruiken.
 Deze vind ik zo gaaf. Een bling bling Hello Kitty sleutelhanger. Deze Kitty heeft super schattige vleugeltjes en is bijna totaal bedekt met steentjes! Hij is best zwaar terwijl hij niet massief is. Hier ben ik echt mega blij mee!
Ook kreeg ik deze leuk oogpotloden. Mijn oma weet dat ik natuurlijk veel met beauty bezig ben en vond het daarom wel een passend cadeau. De pencils voelen erg prettig aan en zijn erg creamy! Dus brengen ze erg prettig aan! Het zijn vier potloden waarvan één een duo is.
Ik vind de kleuren erg mooi en ben er dan ook erg blij mee. Het zijn echt van die merkloze dingen dus ik weet totaal niet of ze hier in Nederland verkrijgbaar zijn en zo ja waar dan. 

Noah was een beetje moe maar had wel erg veel zin in de verjaardag van mijn ouders. Mijn ouders hebben elk jaar drie dagen feest (al vieren ze het in één dag hoor). Mijn vader is de 18e jarig , mijn moeder de 20e en op de 19e zijn ze getrouwd. Heerlijk gepland en je kunt het gewoon nooit vergeten daardoor.
Dit jaar geen taart maar heerlijke kleine hapjes van verschillende lekkernijen! Ik vind het perfect zo kun je zelf gewoon heerlijk een paar dingen pakken!
Mijn vader is slager en bij elke verjaardag is het dus bij ons altijd goed geregeld met de hapjes ( al zeg ik het zelf) Alle producten die hier op het schaaltje liggen zijn dan ook van mijn vader en verkoopt hij in de slagerij. Wat wel leuk is om te vermelden is dat de metworst die op het bovenste plankje ziet liggen al meerdere malen bekroond is met goud+ , dit is de hoogste prijs die je kunt krijgen in de categorie! En echt hij is heerlijk!
We hadden aan het einde van de middag heerlijk soep met broodjes en stukjes pizza. Ik vind het er erg leuk uitzien op zo'n etagère en beter dan op platen of borden zoals ik het meestal heb (toch maar zoiets gaan aanschaffen.
We hebben de dag heerlijk afgesloten door lekker buiten te zitten totdat het te koud werd buiten. Mijn opa en oma hebben ons uiteindelijk met de auto terug naar huis gebracht , dit scheelde ons weer een vervelende treinreis!

Ik wil mijn opa en oma bedanken voor de leuke cadeautjes en het vervoer terug naar huis. Ook wil ik mijn ouders bedanken voor deze lekkere en vooral gezellige dag!

Q: hoe vier jij de verjaardagen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.