donderdag 22 september 2011

Kruidvat Wintersterren 'event'

Afgelopen maandag ben ik met een aantal medeblogsters en redacteuren van bladen naar het tweede Kruidvat event. Het event was helemaal in de wintersfeer gebracht en heette dan ook kruidvat wintersterren. Ik heb deze dag een erg leuke en gezellige dag  gehad en veel gezien van vernieuwde en aankomende producten bij Kruidvat. Kijk snel verder voor een foto impressie.

Kruidvat komt met een nieuwe geur in de Body Fruit collectie. Er wat het meest gestemd op de Blueberry & Lychee, en daarom komt deze geur binnenkort in de winkels te liggen.
Verzorgende en herstellende handcrème voor de gevoelige en beschadigde huid. erg lekker voor in de wintermaanden.
Het model van NYC met een erg mooie look en super gave fake lashes!

De Pure & Nature producten zijn allemaal op natuurlijke basis en bevatten geen synthetische concerveringsmiddelen en geurstoffen. Deze producten zijn ook zeer geschikt voor schoonheidsspecialisten in spe. Ik heb kort een praatje gemaakt met de schoonheidsspecialiste die daar aanwezig was en zei vertelde dat ze erg verbaasd was over de kwaliteit en inhoud van de producten. Ik ga deze producten zeker aanschaffen voor het thuis oefenen!
 Dit worden nieuwe nagellakjes van Gosh. Deze komen ergens in november in de winkel en komen in het vaste assortiment (de oude lakjes blijven gewoon in het assortiment zitten.) Er komen 24 verschillende kleuren en zijn iets kleiner dan de standaard potjes. De nagellakken komen niet overal maar in ongeveer 30 Kruidvat filialen in België en ongeveer 100 Kruidvat filialen in Nederland ( ze gaan een extra dispay plaatsen in de grootste Kruidvat filialen) De nagellakken gaan €3,99 per stuk kosten.
Serena die een watermarble krijgt zonder water. Ik ga hier binnenkort een artikel over maken. Het was zo makkelijk en leuk om te doen!
Hier ben ik echt heel erg blij mee en ik denk vele van jullie ook. Kruidvat krijgt een nagellakremover in een easy pomp systeem. Ik heb exact hetzelfde pompje van P2 uit Duitsland en die vul ik nu elke keer bij, maar ik merk dat hij het nu niet meer goed doet. Nu hoef ik niet helemaal meer naar Duitsland maar kunnen we binnenkort ook gewoon bij Kruidvat het geweldige systeem kopen!
Hier krijg ik een snelle watermarble. Helaas was hij er na 5 min alweer af omdat we niet genoeg tijd hadden om het te laten drogen.

Ik vond het een geweldige dag die na alle workshops eindigde met een drankje en een hapje. Bij vertrek kregen we een geweldig goedgevulde goodiebag mee met leuke producten uit het assortiment. als jullie dit willen zien dan hoor ik het graag. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.