zondag 25 september 2011

Lifestyle- & Wellness: Oscar en Babette

Ik gebruik bijna dagelijks geurkaarsen en geurverdampers en vind het altijd heerlijk als de kamer lekker te laten ruiken. Nederland heeft een nieuw Lifestyle- & Wellness label erbij. Oscar &Babette is een merk met een onmiskenbaar Engelse en nostalgische uitstraling. Het merk wil je laten genieten van de dingen in het leven en daarom ook "For a Joyful Way of Living". Ik heb een Mood Mist en een Soy Wax Candle in de geur 'Happy Harmony'. 
Oscar & Babette  Natuurlijke Aromatherapie  Mood Mist
De Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists van Oscar & Babette combineren de sprankelende frisheid van een 100% natuurzuivere atmosfeerparfumering met de eeuwenoude kennis van traditionele aromatherapie. Ze zorgen daardoor niet alleen voor een heerlijke geurbeleving, maar hebben tevens een positief effect op verschillende gemoedsstemmingen, al naar gelang de gekozen geurvariant. 
Dit mooi uitziende flesje is gemaakt van een soort rvs staal en heeft een erg mooi en rustgevend etiket. De mood mist is heerlijk om door de kamer te sprayen. Ook is hij heerlijk voor in je kleding of handdoeken en geeft het een extra fris gevoel. De 100% natuurlijke etherische oliën verspreiden zich heerlijk en de geur blijft lang hangen. Ik moest even wennen aan de geur Happy Harmony omdat deze best kruiderig is. Nu vind ik de geur heerlijk om overal te spuiten waar maar kan. 
Oscar & Babette 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen
De 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen van Oscar & Babette verspreiden een subtielere geur dan traditionele paraffine geurkaarsen met  (vaak zeer hoge gehaltes aan versneden en daardoor niet zuivere) synthetische parfums, die meestal een te sterk overheersend parfum verspreiden. De Oscar & Babette Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen hebben een positief effect op het humeur, al naar gelang de gekozen geurvariant. Dit is te danken aan de aromatherapeutische eigenschappen waar deze oliën om bekend staan in de literatuur. De geurkaarsen bevinden zich in recyclebare aluminium blikjes. Deze bevatten een ongebleekte, loodvrije katoenen lont en zijn op basis van biologisch afbreekbare sojawas. De samenstellingen bevatten qua geurcomposities uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën. De blikjes hebben een inhoud van 220 gram en staan garant voor ca. 40 uur  verfijnd, natuurzuiver geurend kaarslicht.
Deze geurkaars is een genot in de kamer. Hij staat hier op tafel en brandt regelmatig een paar uur in de kamer. Deze geurkaars doet me erg aan de herfst en wintermaanden denken. Wat natuurlijk ook erg prettig is, is dat de kaarsen 90% minder roet produceren dan een paraffinekaars. Zo leef je in een gezondere atmosfeer. De kaars heeft ook een erg mooi uiterlijk en is dan ook zeer geschikt om cadeau te geven voor op tafel!
Oscar & Babette 
Oscar & Babette zijn twee ruwharige teckels van de eigenaren die dit merk ontwikkeld hebben en hun namen zijn de inspiratie geweest voor het merk alsmede het logo. De lijn is gebaseerd op hert heerlijke vrije, gezonde en zoveel mogelijk ‘groene’ buitenleven in de bos- en waterrijke omgeving van de teckels en hun eigenaren.

Vijf verschillende 100% natuurlijke ‘Wellness- geurlijnen’:
Zowel de Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists® als de 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen van Oscar & Babette zijn er in 5 verschillende Wellness- geurcomposities:

Fresh Delight’  Refreshing & Vitalizing

Op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sprankelende bergamot, tintelfrisse grapefruit, zoete sinaasappel en een vleugje zuiverende rozemarijn.


‘Happy Harmony’ Uplifting & Harmonizing
 Op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van Braziliaanse zoete sinaasappel, amandel, opwekkende tropische Verbena (= een frisse citrusgeur) en zacht kruidige kaneel.

‘Perfect Purity’ Purifying & Clearing
Op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van petitgrain, lavendelbloesem, roosgeranium en een subtiel accent van kalmerend Braziliaans rozenhout.

 ‘In the Mood’ Balancing & Sensual
 Op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van  zinnenprikkelende ylang ylang en patchouli, lavendel en een mysterieus accent van Arabische jasmijn.

 ‘Time to Relax’ Relaxing & Calming
Op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sereen geurende lavendelbloesem, Braziliaans rozenhout, amandel en een subtiel vleugje zuiverende rozemarijn.
De producten zijn zeker aan te raden en zijn erg leuk om cadeau te doen. De producten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels ( klik hier voor de verkooppunten) en ook online te bestelling in de webshop (klik hier om naar de webshop te gaan)
Oscar & Babette Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists                            € 19,95/ 150 ml
Oscar & Babette 100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen   € 19,95/ 220 g.

Q: Gebruik jij geurkaarsen of geurspray's?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.