dinsdag 13 september 2011

Mini euro shoplog

Ik wilde toch wel erg graag weten of de nieuwe producten van Catrice en Essence al bij mij bij de Kruidvat lagen. Dus ben ik even heen gefietst om te kijken of ze al wat nieuws hadden. Natuurlijk niet. Bij de Kruidvat bij mij moet ik hun altijd alles uitleggen en liggen soms collecties weken later in de winkel. Ik heb dan altijd het voordeel dat ik in Groningen woon en hier in de stad een stuk of acht vestigingen zijn en ik weet welke vestiging up to date is. Het voordeel is wel dat er soms nog veel leuke aanbiedingen zijn en zo heb ik een paar kleine dingetjes gekocht.


Ik heb jaren geleden al eens een glitter eyeliner van 2true gehad en deze beviel mij erg goed. Ik gebruikte deze vaak over een gewone eyeliner heen als ik op stap ging. Toen ik hem na een lange tijd gebruiken weg heb gegooid heb ik er nooit echt meer aan gedacht. Totdat ik ze nu zag liggen in een een bak met alles van 2true voor één euro. Ik heb deze twee kleurtjes meegenomen. Er lagen in de bak ook nog een paarse en een lichtblauwe en had die graag mee willen hebben maar dit waren testers, dus mocht ik ze noet mee.

Deze twee lipsticks gingen bij Catrice uit de collectie. De oud roze kleur vond ik erg mooi om gewoon dagelijks te kunnen dragen. De zwarte kleur zou ik normaal nooit kopen en helemaal niet om buiten te dragen. Deze kleur heb ik gekocht omdat dit een erg goede basis kan zijn voor lipart. En nu hij één euro was kon ik hem niet laten liggen. En wat zeker ook leuk is, je kan hem erg goed gebruiken voor een verkleed feestje.

Dit was mijn mini euro shoplogje met een totale waarde van €4,-. Ik ben het meest blij met de eyeliners want die ken ik al uit vorige ervaringen en die zijn erg prettig! Ik hoop dan ook om bij een andere vestiging nog andere kleuren te kunnen vinden!

Q: Zou jij zwarte lipstick kopen voor €1,- ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.