vrijdag 30 september 2011

Mini Photoshoot Beautylab event

Even een kort tweede bericht vandaag. Ik liet jullie dinsdag al heel veel leuke foto's zien van het Beautylab event. Tijdens dat event was isupermodel.nl er om een paar professionele foto's te laten maken. Ik vond dit best wel spannend maar wilde het toch erg graag proberen. Kijk snel verder voor nog een paar foto's.Dit is best een grote stap voor me en ben over dit soort dingen best een beetje onzeker. Ja echt ... Silja die onzeker is. Ik hoop dat jullie de foto's leuk vinden en een beetje lief voor mij zijn.
Ik wil bij deze mijn moeder ook even speciaal bedanken. Zij heeft voor mij deze mooie roze outfit uitgezocht voor het feest van Serena waar pink de dresscode was.

Ik gooi de vraag ook nog maar even in de groep. Ik weet dat er een Misspluszise wedstrijd aankomt. Ik heb nog nooit met zoiets meegedaan maar zit hier wel over te denken. Puur voor de ervaring e.d. 
Wat vinden jullie, Moet ik mij aanmelden ja of nee?


Q: wat vind jij van de foto's?


2 opmerkingen:

  1. supermooie foto's, geen reden om onzeker over te zijn! Echt prachtig. Aanmelden voor die verkiezing, gewoon doen! Ook goed voor je zelfvertrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.