woensdag 28 september 2011

Nail idee : pink purple pinkest

Ik was laatst per toeval een filmpje aan het kijken van Mascha. Het was een filmpje over nagellak vervangen met een ander kleurtje als er een beschadiging op zat. Ze deed dan elke keer één nagel i.p.v. elke keer alle tien de nagels te doen. Dit doe ik zelf niet maar dit bracht me wel weer op een leuk nail idee. Ik noem het een nail idee omdat ik het niet echt een nail art of tutorial vind maar een idee die ik met jullie wil delen.

Het is echt super makkelijk en snel. Bij mij was het uitzoeken van de kleurtjes meer werk dan het lakken zelf.( kan natuurlijk weer niet kiezen)
Wat heb je nodig? Verschillende kleuren nagellak die goed bij elkaar matchen. Ik heb nu vier kleuren op de foto maar gebruikte vijf (elke nagel een ander kleurtje) maar heb mijn duim niet op de foto gezet.
Wat moet je doen? Elke nagel een ander kleurtje geven en wachten tot het droog is.
Het is makkelijk simpel en net zo als gewoon nagellak aanbrengen en klaar. Zoals je kunt zien heb ik hier roze en paarse tinten gebruikt, maar dit kun je zoveel variëren als je zelf wilt. Ook kun je zelf kiezen hoeveel kleuren je gebruikt. Wat ik nog als extraatje heb gedaan om het nog wat anders te maken is een matte top coat. 
Het matte effect is wel erg apart en zeker als je de foto's naast elkaar zet en ziet wat het verschil is lijkt het totaal anders.

Ik hoop dat jullie deze nail idee leuk vinden en zelf ook eens aan de slag gaan met kleuren!
Q: welke vind jij mooier , glans of mat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.