donderdag 8 september 2011

NOTD: Essence blue ray (Holografic collectie)

Toen ik de Essence Holografic persberichten zag ik al direct dat deze collectie niet holografisch zou zijn, maar zeker wel mooi. Ik heb dan ook al een tijd geleden o.a. dit lakje uit de collectie gekocht alleen nog nooit laten zien. Jammer eigenlijk want het is een erg mooi lakje die niet heel speciaal is maar wel iets aparts heeft.

Blue ray is een duo kleurtje van blauw en paars waar de blauwe kleur zeker de boventoon neemt, maar soms komt de paarse gloed er licht door. Het is zeker geen duochrome maar heeft er wel wat van weg. Er zitten ook hele kleine shimmer in waardoor de lak meer diepte krijgt.
Ik vind de kleur echt super gaaf. Ik begin blauwe lakker steeds leuker en mooier te vinden. Waarom, ik weet het niet, maar zoals blue ray hebben ze vaak iets speciaals.

Hij lakt erg fijn en is in twee lagen goed gedekt. Wil je helemaal een top finish zou ik toch drie lagen doen zodat hij helemaal top lijkt. Daardoor droogt de lak wel wat langzamer!
De Essence Holografic collectie is al uit de schappen maar ik heb ze bij verschillende kruidvat filialen in de afgeprijsde bakken zien liggen. Hij koste toen ik hem kocht  €1,79 .

Q: Wat vind jij van Blue Ray?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.