zondag 4 september 2011

Preview: Catrice Big City Life LE

Whaaaaaa mag ik gillen..... mag ik mag ik???? Ik lag vanmorgen in bed en was even met één oog open met mijn Iphone bezig. Even mail checken, even twitter kijken en even wat bloglovin' bekijken. En ineens zag ik dit geweldig bericht op een Sloveense blog. ik was direct wakker en moest het gewoon goed bekijken. Catrice die (grote) palettes uit gaat brengen met daarbij een bijbehorende nagellak. En natuurlijk met een super thema,Vier grote steden : Sydney, Berlin, London en New York.
Sydney, Berlin, London, New York – each metropolis stands out for its own personal charm and style. Trends are born on the streets of these fabulous cities! This passion for life has been interpreted four times – and captured in the most breathtaking make-up palettes of the season: the Limited Edition “Big City Life” by CATRICE gives every city its own look. So when the big city calls, we can experience it and capture its style from October to November 2011.
Sydney, Berlijn, Londen, New York - elke metropool staat bekend om zijn eigen charme en stijl. Trends worden geboren in de straten van deze prachtige steden! Deze passie voor het leven is vier keer geïnterpreteerd - en samengevoegd in de meest adembenemende make-up paletten van het seizoen: de Limited Edition "Big City Life' van Catrice geeft elke stad zijn eigen look. Dus toen de grote stad roept, kunnen we zelf ervaren en zelf zijn stijl proberen van oktober tot november 2011. 
Preview: Catrice Big City Life LE Sydney
SYDNEY collectie inspiratie : strand, feesten, surfers en cultuur
Kleuren: de zes oogschaduws zijn in rose, nude, taupe en bruine tinten met shimmer evenals mateffecten samen met twee natuurlijke rouge versies in rosewood.
Bijpassende nagellakkleur : taupe.

Preview: Catrice Big City Life LE Berlin
BERLIN collectie inspiratie: hoofdstad met een unieke geschiedenis, dansen, ritme ...
Kleuren: De zes oogschaduw kleuren komen in warme zand, bruin, grijs-blauw en taupe tinten - sommige met shimmer, anderen met een matte effecten.
Bijpassende nagellakkleur: (oud) roze

Preview: Catrice Big City Life LE New York
NEW YORK Collectie inspiratie: stad die nooit slaapt, neonreclames ... plaats waar dromen zeker uitkomen. 
Kleuren: zes oogschaduw in de kleuren blauw, turkoois en smokey mauve en twee levendige rouge tinten.
Bijbehorende nagellakkleur: duiven blauw.
Preview: Catrice Big City Life LE London
LONDEN Collectie inspiratie : mode-icoon, onweerstaanbare hotspot ...
Kleuren: London Collection geeft voor blauwe ogen een mega contrast met fel geel en diep-zwarte Kajal. Twee rouge tinten in rose.
Bijbehorende nagellakkleur: zacht geel


De kleuren in de palette hebben allemaal erg toepasselijke namen die naar plaatsen/bezienswaardigheden in de stad verwijzen. 
De palettes gaan €8,- per stuk kosten dus ik weet wel zeker dat dit niet gewone kleine palettes zullen worden. 
Ik weet niet of het aan mij ligt, maar het doet me echt denken aan de palettes van 'too faced'. Nu maar hopen dat ze net zo groot zijn en net zo gepigmenteerd zijn.


Nu is er altijd nog een kleine vraag, Komen ze naar Nederland? Om eerlijk te zijn, ik weet het niet. Ik hoop hoop hoop het echt want ik denk dat het een groot succes is en dat veel dames dit zouden kopen. Nog even afwachten dus maar hopen dat het ergens rond November in Nederland is.


Q: Wat vind jij van dit nieuws en deze palettes?


Bron:info en foto's 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.