dinsdag 13 september 2011

Preview: Essence Re-Mix Your Style , vampire's love & little bakery

Ik was op het internet aan het rondsnuffelen toen ik er een beetje achterkwam dat Essence weer een aantal nieuwe LE's gaat krijgen. Ik zal jullie direct waarschuwen. Het is erg veel hebbe hebbe hebbe, maar ik weet niet zeker of alles naar Nederland komt... Ik hou jullie daar zeker van op de hoogte want dit zijn wel producten die erg leuk zijn om te hebben.. Kijk snel verder wat Essence allemaal te bieden heeft.


Als eerst de producten van de Re-mix your Style collectie. Deze collectie wordt in oktober/november verwacht en heb het gevoel dat deze in Duitsland blijft steken maar laten we hopen van niet.  Het is weer een totale nagellak collectie met een aantal mooie kleuren en een paar special effect lakjes.
Zes nagellakkleuren met de namen : 01 stairway to heaven, 02 someone like you, 03 sugar tonight, 04 light my fire, 05 maybe i’m amazed and 06 show me the way.  De lakken gaan €1,79 per stuk kosten.

Vier verschillende top coats die elk een eigen effect hebben. De top coats hebben een Smoky finish , Sparkling finish , Rosé shimmer en een Holo finish. Deze gaan ook  €1,79 per stuk kosten.

Deze collectie is volgens mij nog een soort van geheim, want ik las op een duitse blog dat zij de foto's eerst weer weg moest halen omdat ze te vroeg geplaatst waren. Ik hoop dat deze collectie hier komt want er zitten leuke en aparte producten in. Deze collectie wordt in November verwacht. (Helaas zijn de afbeeldingen niet van geweldige kwaliteit)
oogschaduwpalette
Wimper volume poeder ,                        eu de toilette
Lip stain ,                                     blush glow
Shimmer Powder
nagellakken

Ik weet weet niet wat de producten gaan kosten maar ik denk dat jullie moeten denken aan de Essence prijzen.

Als laatste een kleine collectie met een paar lekkere handcrème's die erg speciale geuren hebben. Deze collectie zal rond oktober/november in de schappen liggen en ik denk dat deze sowieso wel in ons landje komt.


De handcrème's hebben de geuren : raspberry chocolate cookie ,strawberry cream cupcake en vanilla apple pie. Ook komt er een leuke bijpassende ring bij met leuke kleine mini donuts. Ik wil wel erg graag de handcrème's hebben, dus ben benieuwd!


Ik hoop dat jullie wat aan deze informatie hebben en hoop dat ik jullie al een beetje lekker heb gemaakt met de productfoto's. 

Q: Naar welke collectie kijk jij het meeste uit?


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.