donderdag 8 september 2011

reacties op Sillysilsil

Ik probeer altijd mijn site te verbeteren en heb daar ook wel eens jullie hulp bij nodig. Ik zie nu elke maand mijn bezoekersaantallen groeien en daar ben ik natuurlijk erg blij mee, want zonder jullie was Sillysilsil niet zoals het nu is. Nu merk ik echter ondanks de bezoekers stijging dat de reacties op de artikelen vaak minder zijn geworden. Ik weet niet waar dit door komt maar ben erg nieuwsgierig hoe dit komt.
Ik wil jullie vragen of jullie deze korte vragenlijst willen invullen. Je bent er misschien 1min mee bezig, maar zo krijg ik een beetje inzicht van hoe en wat.


Ik wil iedereen alvast bedanken voor het invullen!
En mochten er tips zijn dan hoor ik die graag en ga ik proberen hier aan te werken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.