woensdag 21 september 2011

[Review] The Body Shop - Body Butter Duo

Ondertussen weten jullie al wel dat ik fan ben van The Body Shop (TBS) en ik gebruik dan ook bijna dagelijks wel één product van ze. Nu is moet ik soms meerdere crèmes smeren omdat mijn ellebogen soms droger zijn dan mijn armen, dit komt voornamelijk in de winter voor. Nu komt tbs met een geweldige oplossing in een pot. Een body butter duo met dezelfde geur maar voor de normale huid én de droge huid. Dat houdt dus in dat je maar één pot nodig hebt om je huidje ultiem te verwennen!

Ik wordt erg blij van deze pot want zo kun je zelf bepalen welke crème je wilt gebruiken. De duo body butter lijn bestaat uit vier lekkere geuren : Floral Açai, Vanilla, Macadamia en Sweet Pea. Dus voor elk wat wils. De ene geur is wat zoeter dan de andere. Ik heb de geur Macadamia die heerlijk naar de Macadamia noten ruikt. Een beetje notige geur die heerlijk warm op de huid ruikt.
 Elke pot is heel mooi in tweeën gedeeld zoals jing en jang. Je ziet direct dat er verschil is tussen de butters. Wat ook een erg prettis is, is dat de vier Body Butter Duo’s maar liefst zes huidverzorgende Community Fair Trade-ingrediënten hebben , namelijk: Sheaboter uit Ghana, Cacaoboter uit Ghana, Bijenwas uit Kameroen, Soja-olie uit Brazilië, Paranotenolie uit Peru en Babassu-olie uit Brazilië.  
Je ziet erg goed het verschil tussen de butter en de crème. (De crème is ook een butter, maar voor het gemak noem ik het een crème omdat hij net aanvoelt als een dikke lotioncrème.) Je voelt ook direct het verschil want de butter moet je echt een beetje in masseren en de crème wrijf je makkelijk uit.

Kleine leuke weetjes over de TBS body butter:
- Begin jaren ‘90 introduceerde The Body Shop de allereerste Body Butter. Al snel werd de term ‘Body Butter’ een wereldwijd begrip 
- Er wordt er iedere 3 seconden een Body Butter verkocht. 
- Uit onderzoek blijkt dat 72% van alle vrouwen aangeeft op sommige plekken een zeer droge huid te hebben en daarom meerdere producten gebruikt om de huid zacht en soepel te houden. 
- Sheaboter is een van de beste natuurlijke vochtregulerende stoffen. The Body Shop koopt haar sheaboter rechtstreeks in bij een coöperatie van 476 vrouwen uit 11 dorpen in het noorden van Ghana.
Ik vind de body butter duo echt super fijn. Hij voelt prettig aan, trekt snel in de huid, twee producten in één pot en in vier lekkere geuren. 
De body butter duo's liggen al een paar weken in de winkel en ik weet dat hij erg in trek is en nu al veel verkocht wordt. 
De prijs van de body butter duo's zijn €17,- per stuk en dit is niet heel goedkoop maar zeker zijn geld waard! De potten zijn in de filialen van The Body Shop te krijgen en zijn ook te koop op in de webshop van The Body Shop.

Q: Wat vind jij van het body butter duo concept?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.