maandag 26 september 2011

[review] Essence Gel eyeliners NATventURista

Ik gebruikt de gel liners van Essence regelmatig. Ik vind ze erg prettig en ze blijven erg goed zitten omdat ze waterproof zijn. Ik heb hier al eens eerder een artikel over geschreven, deze kun je hier lezen. Essence is nu met twee nieuwe kleuren gekomen die nu verkrijgbaar zijn in de NATventURista collectie (wie heeft die naam verzonnen, echt niet normaal uitspreekbaar)

Ik wilde erg graag deze twee nieuwe kleuren hebben omdat ze anders zijn dan meeste gel liners. De potjes zien er hetzelfde uit als de potjes uit de vaste collectie. Het enige verschil is de bovenkant waar nu het logo van deze collectie op staat.
02 mother earth is watching you
Een erg mooie licht gouden kleur. Hij wordt terra kleur genoemd, maar dit kan ik er echt niet van maken. Het is echt een geel/gouden kleur. Als je het aanbrengt zie je een soort shimmer er in wat echt een heel mooi en open look geeft.
01 barefoot through the moss
Een erg mooie mos groene kleur met weer een kleine shimmer er in. Ik wilde al erg graag een gel liner in een soort kleur als deze dus ik was erg enthousiast toen ik deze kleur zag. Ik heb deze kleur gedragen toen ik naar het Kruidvat event was en heb er een aantal complimenten over gehad. Hij geeft je ogen echt een heel mooi effect.
 Man man man, wat ben ik enthousiast over deze gel liners. Ik weet dat heel veel andere mensen de gel te dun vinden, maar dit vind ik juist een voordeel want zo droogt hij niet snel uit in het potje. Maar omdat hij dun (maar toch intens van kleur) is droogt hij ook erg snel op de huid en zit dan de hele dag op zijn plek!
 Ik heb het kwastje er ook bij gekocht omdat deze altijd wel goed zijn. Het is een standaard klein gel liner kwastje. Hij is niet echt heel speciaal maar voor nog geen twee euro koop ik hem er bijna altijd wel bij omdat ik de gel liner kwastjes ook wel eens als lipliner kwast gebruik.
Ik kan niet veel meer zeggen dan WAUW! De kleuren zijn intense en hebben een erg goede pigmentatie. Ze hebben een soort glans/shimmer in de gel zitten waardoor je een extra opvallend effect krijgt. Ik ben verkocht en kan iedereen deze gel liners aanraden.

De Gel liners kosten € 2,99 per stuk , de gel liner kwast kost €1,49.
De NATventURista collectie ligt nu in de meeste kruidvat filialen. De collectie is een LE dat houdt in dat hij maar tijdelijk verkrijgbaar is en op=op.

Q: wat vind jij van de Essence gel liners?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.