donderdag 15 september 2011

[Review] Illamasqua toxic-nature + Swatches + Actie

Het 2e artikel van vandaag!
Ik ben in een hele korte tijd fan geworden van Illamasqua. Het merk heeft geweldige producten met nog indrukwekkendere kleuren. Afgelopen 3 september was ik in Amsterdam om het eerste internationale bloggers event bij te wonen. Daarvoor had ik al een aantal producten in huis gekregen waar ik mee aan de knutsel ben gegaan. Alvast een waarschuwing want er komen echt heel veel foto's van deze mooie producten.


Ik vind de verpakkingen erg mooi. Ik houd er van als producten mooi verpakt zitten. De geel/gouden letters zijn ook een erg mooi en is een goed gekozen kleur. Wat helemaal top is , is dat je de kleur van de oogschaduw en blush goed zichtbaar is zodat je goed kunt zien welke kleur het is.
Cream Blusher Dixie:
De kleur van deze cream blusher vind ik echt super mooi. Een mooi roze kleur zoals een wilde zalm. Erg intens en makkelijk in laagjes aan te brengen. Ik ben over het algemeen niet zo'n fan van cream blushers omdat ik dit redelijk vervelend vind aanbrengen als je foundation gebruikt. Verder vind ik hem wel erg prettig aanvoelen en kun je hem zowel heel licht als dikker aanbrengen. Hij blijft ook lang goed zitten en vervaagt niet snel.
Powder Eye Shadow Forgiveness:
De oogschaduw forgiveness is echt een bruin paars aubergine achtige kleur. De structuur van de oogschaduw is erg prettig aan en is erg zacht. Hierdoor moet je wel uitkijken dat je geen 'fall out' krijgt onder je ogen. Je oogschaduw is erg makkelijk te blenden dus je kunt er zeker voor de najaar/winter leuke looks mee maken!
Cream Pigment Emerge:
Cream pigmenten zijn voor mij nieuw en heb nog niet eerder met ze gewerkt. Natuurlijk wel cream producten van andere merken maar nog nooit in deze vorm. De cream voelt erg prettig aan en als je hem aanbrengt en hem even kort laat drogen gaat hij geen kant meer op. Hij is ook erg goed bruikbaar als basis voor onder een oogschaduw.
Hier zie je de swatches van de bovenstaande drie producten. De pigmentatie van de producten is zo intens. Ik heb hier geen basis of iets anders onder gebruikt. Bij de blush en de cream pigment zie je dat er een glans overheen zit en dat de oogschaduw mat van kleur is.
Lipstick Atomic:
Een knal paarse intense lipstick die zoveel kleur afgeeft dat ik er echt versteld van stond. De lipstick brengt lastig aan omdat hij erg droog aan voelt. Dit is heel makkelijk te verhelpen door het met een kwastje aan te brengen of er een gloss bij te gebruiken. De kleur vind ik echt super mooi en heb hem dan ook al meerdere malen goed gedragen en veel complimenten over gehad.
Precision Ink Glister:
Deze waterproof eyeliner heeft een super aparte kleur. Een nude/huidskleurige tint met mega veel mini glittertjes er in die een heel speciaal effect geven. De eyeliner droogt heel snel waardoor het niet afgeeft.Hij geeft over het algemeen wel een wat dikkig laagje, dit is een beetje jammer, want daardoor lijkt het niet heel erg natuurlijk. Door het puntje kun je mooie lijntjes trekken. 
Hierboven zie je de swatches van de lipstick en de precision ink. Hier kun je ook erg goed zien hoe intens de kleuren zijn van deze producten. Ik ben echt helemaal verliefd op de lipstick ondanks dat hij iets droog is ( dit zie je overigens niet op de foto, maar voelt alleen zo).

De prijzen van de producten:
- Cream Blusher Dixie                              £16,50             €19,12
- Powder Eye Shadow Forgiveness          £15,50             €17,96
- Cream Pigment Emerge                         £17                  €19,70
- Lipstick Atomic                                     £15,50             €17,96
- Precision Ink Glister                              £17                  €19,70

Ik ben erg onder de indruk van het merk Illamasqua en binnenkort komen er producten van de nieuwe Theatre of the Nameless collectie online want die ben ik nu aan het testen! Ook zal ik daarna een look maken met de producten van Illamasqua. 

De producten van Illamasqua zijn verkrijgbaar via de webshop van illamasqua  of via asos.com .
Ik heb nog nooit bij Asos besteld dus weet niet hoe dit in zijn werk gaat. Alex van Illamasqua vertelde mij dat ze bezig zijn om de verzendkosten gratis te maken. Ze wist nog niet of ze dit waar konden maken maar laten we hopen van wel!

Ik kreeg gisteravond bericht dat Alex geregeld heeft dat jullie nu tijdelijk t/m zondag 18 september geen verzendkosten hoeven te betalen bij besteding vanaf minimaal £40 .Dus shoppen maar en stop minimaal £40 in je winkelmandje en vul de kortingscode AW40 in en jij hoeft geen verzendkosten te betalen.

Q: Wel product spreekt jou het meeste aan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.