zaterdag 17 september 2011

{Review} Max Factor Elixir Lipsticks

Max Factor komt dit najaar met een luxe collectie met verzorgende producten. De Colour Elixir Lipliner , de Ageless Elixir 2 in 1 Foundation + Serum en de Colour Elixir Lipstick. Drie hele mooie producten die verzorgende formules bevatten. Vandaag gaan jullie veel informatie krijgen over deze tien mooie lipsticks en krijgen jullie veel foto's te zien! kijk snel verder en zie van elk kleurtje meerdere swatches.

De lipsticks zijn erg verzorgend en bestaan voor 60% uit actieve ingrediënten zoals Aloë Vera- en shea boter, avocado en anti-oxidanten uit witte thee. De lipstick zorgt ervoor dat lippen zachter en gladder worden. Max Factor volgt met deze lipstick de make-up trend van dit seizoen : levendige kleuren met een hoog glamourgehalte. Het kleurenpalet bestaat uit vier kleurfamilies in roze-, mauve-, rood- en bruintinten.
De verpakkingen zijn allemaal erg mooi warm goud kleurig met het logo van Max Factor er mat in gegraveerd. Onderaan de lipsticks zie je een mooi randje met de kleur van de lipstick. Onderop de lipsticks staat het nummer en de naam van elke lipstick. Dit is super handig, want zo kun je heel makkelijk en snel de kleur vinden die je wil dragen.
Zoals jullie goed kunnen zien is de kleur en textuur van de lipsticks elk verschillend. Je hebt voornamelijk cream structuur zonder shimmer en cream structuur met shimmer.  De kleuren zijn allemaal verschillend en lopen mooi in elkaar over.
De lipsticks zijn echt super zacht en brengen echt heel erg prettig aan. Ik hou meer van lipstick dan van lipgloss en helemaal als lipsticks ook nog een soort zacht gevoel geeft en niet plakt. Dat doet deze lipstick allemaal. De lipstick blijft ook redelijk goed zitten, maar door de cream structuur blijft hij zeker niet de hele dag zitten en zal je na een maaltijd zeker even bij moeten stiften. 
Op de lipsticks zelf zie je een mooie X gegraveerd waardoor het erg herkenbaar is als Max Factor. Als je de lipsticks zo naast elkaar ziet zie je ook goed het verschil waar een shimmer in zit en waar niet. Ik heb gemerkt dat de lipsticks langer en beter blijven zitten als je de lipliner onder de lipstick doet (dit is over het algemeen meestal zo) Hieronder zie je lip foto's van alle kleuren. Alle foto's zijn op mijn eigen lippen gemaakt en ik heb geen ander product op mijn lippen.
Ik ben erg enthousiast over deze lipsticks. Ik heb ze al een tijdje in huis en tot op heden heb ik ze bijna elke dag gedragen omdat ze gewoon erg prettig aanvoelen en erg veel leuke kleuren hebben. Mijn favoriete kleuren zijn : Pearl Maron , Mulberry , Bewitching Coral en Firefly.
De lipsticks zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij de drogisterij en zullen €12,49 per stuk gaan kosten. Ik zie eigenlijk alleen maar plus punten aan deze lipstick omdat hij leuke verschillende kleuren heeft en verzorgend werkt. De nadelen aan deze lipstick is voor namelijk de prijs van €12,49. Toch zou ik deze lipstick weer opnieuw aanschaffen omdat ik hem gewoon bijna dagelijks gebruik.
Voor meer informatie kun je kijken op de site van maxfactor.
Ik zal rond 1 oktober jullie nog even er aan laten herinneren dat ze in de winkel liggen.

Q: Welke kleur spreekt jou het meeste aan?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.