vrijdag 23 september 2011

[Review] Rimmel Lasting Finish Nail Polish


Rimmel introduceert een spiksplinternieuwe collectie nagellakken. Dit najaar mogen de kleuren wat donkerder en gewaagder. Rimmel komt daardoor met een erg leuke samenstelling van 18 kleuren nagellak die elk een ander mooi kleurtje hebben. Van glitters tot cream en van shimmer tot geurende nagellak, Rimmel heeft het allemaal. Kijk snel verder voor swatches, foto's en een review over de kwaliteit van nagellak.

Rimmel komt met een regenboog aan kleuren en daardoor is er voor elk wat wils in deze collectie. Elk pothe is versierd met het I love logo en op de dop die je een paars met roze stikker wat mij erg aan de Engelse vlag doet denken. Elk potje heeft 8ml. inhoud en dat is een prima formaat vind ik ( niet te groot niet te klein)
Disco Ball
Lively Lilac
Strawberry Fizz
Double Decker Red
Wine Not
Mocha Fever
Ik vind de nagellakjes erg mooi lijken als ze zo op kleurvolgorde naast elkaar staan. Nu de swatches allemaa bij elkaar en zal er korte informatie over geven. De lakjes zijn van structuur niet allemaal hetzelfde en de een lakt prettiger dan de ander.

500 Disco Ball
Ik heb hier het lakje van Disco Ball over de roze Strawberry Fizz gedaan omdat het zonder onder lakje erg raar leek. Het zijn medium chunky glitters, een beetje een tussen maatje. Zoals je kunt zien hebben de glittertjes verschillende formaten. Hij lakt erg prettig en geeft in twee laagjes het resultaat wat je hierboven ziet. Het lakje is erg geschikt voor over een andere nagellak heen om zo je nagels meer te laten lijken op een discobal.
025 Strawberry Fizz
Dit is het lakje wat onder de disco ball zat. Een barbie roze lak. Wat zo ontzettend leuk is aan deze lak is dat als hij opgedroogd is hij naar aardbeien ruikt. Dit is ook de reden van de naam want de lak heeft niet de kleur van een aardbei maar zeker wel de geur. De geur ruikt best lekker en af en toe zit ik dan ook aan mijn vingers te sniffelen. Je kunt bij deze nagellak geen topcoat gebruiken want dan gaat de geur van aardbeien weg.
170 Lively Lilac
Een mooi licht paars lila kleurtje. Hij heeft een cream finish en is wat dikker dan de andere lakjes. Waarom weet ik niet, maar daardoor lakt hij iets streperig en kun je het niet mooi dun aanbrengen. Met twee dunne laagjes zou je deze lak erg mooi op je nagels hebben, maar ik kon het helaas niet dun aanbrengen door de strepen die hij dan achter liet. Het is een erg mooi subtiel paars kleurtje.
030 Double Decker Red
Wat een mooie diep/fel maar erg warm kleurige rood... Letterlijk Brandweer of dubbeldekker bus rood. Ik vind de kleur echt geweldig. Hij brengt erg prettig aan en met twee dunne laagjes heb je een mooie dekkende laag. De kleur valt goed op. Ik had op sites van andere bloggers die naar Londen zijn geweest voor de Rimmel party,dat Kate Moss ( al 10 jaar het gezicht van Rimmel) een nieuwe knalrode lipstick krijgt die volgens mij perfect past bij deze kleur.
035 Wine Not
Een diep rode wijn kleur met een bruine ondertoon. Deze kleur is in het echt iets roder en lichter, maar in wat voor licht of welke hoek ik het ook probeerde de exacte kleur kreeg ik niet. Denk aan een donker rode wijn en dat is de kleur. Ik vind de kleur erg mooi en zeker voor aankomend najaar. Hij heeft met twee dunnelaagjes genoeg, maar heeft dan soms nog een klein beetje jelly effect. Met drie laagjes is hij totaal dekkend en zie je niks meer van je nagel er onder.
185 Mocha Fever
Een rood bruine kleur die zelfs een beetje naar de aubergine kant op neigt te gaan. Er zit een hele fijne shimmer in waardoor hij een extra mooie glans krijgt. Hij brengt erg prettig aan en met twee dunne laagjes krijg je al een erg mooi resultaat. Echt wel een favoriet voor deze winter.
De kwastjes van de nagellak zijn iets breder dan de gemiddelde nagellak. Ik vind dit persoonlijk erg prettig lakken. Ze zijn iets platter en minder rond waardoor je met het borsteltje makkelijk over de nagel gaat.
De nagellakken liggen vanaf 1 oktober in de winkel en zijn exclusief verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen.
De nagellakken gaan €4,99 per stuk kosten.

Q: welk kleurtje spreekt jou het meest aan3 opmerkingen:

  1. Discoballen die rozezijn wauwww ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de rode en mokka kleurige erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De roze vind ik het leukst, en wat een moeite moet er in het swatchen gezeten hebben. Respect daarvoor! En wat kan je netjes lakken!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.