zaterdag 3 september 2011

[review] Yves Rocher - Couleurs Nature

Yves Rocher komt vanaf september met een nieuwe lipstick, Moisturizing Cream Lipstick en nieuwe glansnagellak kleuren. Moisturizing Cream Lipstick is een bestaande lipstick die nu in een nieuw jasje is gestopt. De kleuren zijn allemaal rood en bruin tinten en zijn opvallender dan de bestaande Moisturizing Cream Lipsticks. De Nagellakken hebben allemaal een mooi nieuw kleurtje gekregen.

Een rode lipstick en nagellak in dezelfde kleur… Matchy matchy was een hele tijd dé trend. Maar voor het najaar kiest Yves Rocher voor iets anders en bedacht zes supertrendy mismatches. Dankzij een hoge concentratie aan pigmenten is de kleur intenser en zuiverder dan ooit.


Ik heb de kleur 102 Rouge een erg mooie fel rode lipstick die erg geschikt is als je over de top wilt gaan en past erg goed bij een iets getinte huidskleur.
De oude verpakkingen van Yves Rocher zagen er allemaal hetzelfde uit. Daardoor was het lastig om snel te zien welke kleur je in je handen had. Dat heeft Yves Rocher opgelost door elke dop de ware kleur te geven van de lipstick, hierdoor zie je direct welke keur je in je handen hebt.
De lipstick voelt super zacht aan op de lippen en is erg creamy! Hij heeft ook een mooie glans als je lippen in de zon komen. Helaas blijft de lipstick niet een hele dag zitten maar een glas drinken overleeft hij prima. Waar je ook op moet letten met deze lipstick is dat een lipliner draagt , want omdat hij zo creamy is heeft hij de neiging om te gaan bloeden (uitlopen)
In de zon
In de schaduw

De crèmige, smeltende en voedende textuur van de Hydraterende Crèmelipstick is verkrijgbaar in 6 nieuwe, trendy, geconcentreerde tinten, rijk aan zuivere pigmenten. De kleur is dieper en intenser waardoor het effect helderder en extra kleurrijk is.
Sesamolie afkomstig uit de biologische landbouw
Sesam is een tropische, kruidachtige plant waarvan het zaad een olie geeft die rijk is aan essentiële vetzuren. De olie is voedend en garandeert een optimaal vochtgehalte van de huid. De sesamolie die voor deze lipstick gebruikt wordt, is afkomstig van biologische landbouw.
Tube 3,7gr. - €14,90

Het is zeker een erg mooie lipstick, helaas is de kleur niet helemaal geschikt voor mij maar ik weet zeker dat hij veel meiden geweldig zal staan.
De nagellak is meer mijn kleur en is echt super gepigmenteerd. De nagellak heeft dan ook maar één laagje nodig om al super mooie dekking en kleur te geven. Het is de kleur Aubergine en is echt een dieppaarse kleur.
Een extra dekkende laktextuur met spiegelglans in zes nieuwe, intense en zuivere tinten. Dankzij de hoge concentratie pigmenten is het kleurresultaat nog indrukwekkender en zijn de nagels glad, extra kleurrijk en perfect gelakt. 
Het glanshars van de Elemi
Elemihars is een plantaardig hars afkomstig van een boom die groeit op de Filippijnen. Het hars vormt een laagje dat het licht weerkaatst en zo extra glans geeft.
Flacon 5,5 ml - €8,50

De collectie ligt vanaf september in de winkels van Yves Rocher en zal via de webshop verkrijgbaar zijn.

Q: koop jij wel eens wat bij Yves Rocher?


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.