vrijdag 16 september 2011

Testpanel : Demak'up oogmake-up reiniger

Ik gebruik de Demak'up oogreinigings pads al een lange tijd en ik vind ze erg prettig in gebruik. Ik heb hier ook al eerder uitgebreid over geschreven . Nu heb ik mijn vriendin Marianne ze ook laten testen om te kijken wat zij er van vond. Ik heb haar gevraagd of ze hier een stukje over wilde schrijven om haar bevindingen met jullie te delen.

Hoi bloggers en blogvolgers! Mijn naam is Marianne en van mijn vriendinnetje Silja mocht ik de DEMAK UP oogmake-up reiniger uitproberen! Hartstikke leuk natuurlijk omdat ik altijd mijn make-up eraf haal met doekjes of uitgebreid met oogmake-up reiniger, daarna de milk en tot slot lotion. Je hoort het al, er zit wat tijd in.. Anyway, dit product zou al een paar minuten inkorten aangezien het product al in het watje zit en ook nog eens lotion... wat wil je nog meer? Ik ben benieuwd...  Here we go!

Het product beloofd:
100% van biologisch afbreekbare katoenvezels te zijn gemaakt.
- Het tegen te gaan van wallen en donkere kringen.
- Geschikt om waterproof make-up eraf te kunnen halen. 
- Niet vettig te zijn.


Er zitten 30 watjes in het potje en zodra je het potje open draait (en het plasticje eraf haalt) komt er een frisse,  subtiele geur je tegemoet. Het doet mij denken aan een reinigingsmilk die ik ooit heb gebruikt. Een iets wat vochtig watje pak ik eruit en begin aan de test!
 Voorkant van het watje
Achterkant van het watje
Mijn oogmake-up
Ik zal even tekst en uitleg geven.Met 1 veeg haal je behoorlijk veel make-up van je oog af. Het prikt niet, niet in je ogen en ook niet op je huid, althans, dat is mijn ervaring. Ik heb 2 watjes gebruikt om mijn oog ermee schoon te maken, 1 watje aan beide kanten en 1 alleen aan de voorkant. 

Maaaaaarrrrr... zie je hoe ik aan het glimmen ben?! Niet vettig??!! Oké, oké, ik moet toegeven, het is niet vettig zoals ik bij andere waterproof reinigers gewend ben maar toch voel ik wel een soort van laagje lotion op mijn huid.. Maar wellicht is dat nodig voor het; mijn-huid-voelt-niet-trekkerig-gevoel. Want lotion verfrist de huid en brengt je ph-waarde van de huid weer in balans.

Over het stukje tegen wallen en donkere kringen kan ik niet echt meepraten. De polyfenolen (moleculen) van de rodewijnstok zorgen ervoor dat de bloedcirculatie gestimuleerd worden en verminderen de opstapeling van pigmenten van bloedcellen zodat het onstaan van donkere kringen zo goed als verdwijnen.Nogmaals, dit heb ik in de korte tijd dat ik deze watjes gebruikt niet gemerkt. Maar mijn oogmakeup is er helemaal af en dat zonder stevig te wrijven.

Ik ben tevreden over het product. Het kost minder tijd en voor mijn doen gebruik ik veel minder watjes dan ik normaal zou gebruiken bij een standaard-marianne reiniging. Het potje is handig voor in de tas en de watjes ruiken fijn. Maar of de watjes nou in verhouding voordeliger zijn dan een rol watjes en oogmakeup remover op langer termijn? Hmmmz... ik denk dat ik deze af en toe zou gaan kopen.

Het potje kost in de winkel  zo rond de € 3,99.


Silly, bedankt dat ik het voor je mocht testen!

Xoxo Marianne

Ik wil Marianne bedanken voor het leuke review! En wees lief en laat een leuke reactie voor Marianne achter. 

Q: Heb jij de Demak'up pads al eens geprobeerd?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.