woensdag 7 september 2011

Trind Keratin Treatment

Ik ben al een erg lange tijd fan van Trind en heb hier dan ook al meerdere malen iets over geschreven ( lees dit hier, hier, hier en hier.) Ze maken mooie kleuren nagellak en helemaal geweldige producten voor nagelverzorging. Ik ben al een lange tijd fan van de nail repair van Trind en gebruik deze nog regelmatig. Nu is Trind weer met een verzorgingssetje gekomen met keratine. 
Na jarenlange onderzoeken en productontwikkeling lanceert Trind twee nagelverzorgingsproducten gebaseerd op het actieve ingrediënt Keratine. Dit nageleigen ingrediënt herstructureert de nagel en maakt deze weer sterk en gezond. De producten zijn goed voor beschadigde en gevoelige nagels door het gebruik van kunstnagels of andere beschadigingen van buitenaf.
“ Vanuit de gebruikers kregen wij al geruime tijd het signaal dat er een sterke behoefte is voor een milde behandeling voor zeer gevoelige en beschadigde nagels” vertelt Patrick van Gent, CEO Trind Cosmetics, “deze nieuwe kuur past perfect in onze range van nagelverzorgingsproducten zoals Trind Nail Balsam en de originele Trind Nail Repair. De Trind Keratin Treatment kan als kuur gebruikt worden voor een periode van vier tot zes weken. Als de nagels weer gezond zijn, kan men vervolgens doorgaan met de producten uit het Trind Perfect System om de nagels in topconditie te houden”.
Wat is er zo bijzonder aan de Trind Keratin Treatment?
Nagels kunnen op allerlei manieren verzwakt of beschadigd raken, bijv. door het gebruik van gel- of acryl nagels maar ook door ziekte en gebruik van medicijnen. Zelfs het volgen van een dieet kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van de nagels. Een verzwakte of beschadigde nagel is te herkennen aan een zichtbaar dunne nagelplaat die roze of rood van kleur is. In sommige gevallen zijn ook rode vlekjes zichtbaar. Bij het aanbrengen van een gewoon nagelproduct ontstaat dan vaak een branderig gevoel.

De Trind Keratin Treatment kuur kan deze klachten verhelpen. De nagelplaat, bestaande uit meerdere lagen, is onder andere opgebouwd uit Keratine. De Trind Keratine producten bevatten het z.g. Hydrolyzed Keratine als actief ingrediënt wat een bewezen effect heeft bij de behandeling en bescherming van beschadigde nagels. Door de toepassing van het ingrediënt wordt de nagelplaat van vocht voorzien; noodzakelijk om de nagel weer gezond te maken. Deze kuur is dan ook net zo geschikt voor dames als heren die problemen hebben met hun nagels.
Nail Resorer:
Dit is een rijke balsam die de nagelplaat hydrateert en repareert. Daarnaast maakt het zwakke en gevoelige nagels sterker en biedt het ondersteuning bij het groeien. De Trind Nail Restorer is een lichte semitransparante vloeistof die dagelijks op de nagels aangebracht moet worden. Na het aanbrengen twee minuten laten intrekken en vervolgens kan de overgebleven vloeistof in de nagel gemasseerd worden. Om een goed resultaat te krijgen moet de Trind Nail Restorer minimaal vier weken achtereen gebruikt worden.

Nail Protector:
Om het verzorgende effect van de Nail Restorer vast te houden, heeft Trind de Keratin Nail Protector ontwikkeld. Dit is een beschermende coating die de nagels voedt en beschermt voor invloeden van buitenaf. Ook de Nail Protector bevat het z.g. “hydrolyzed keratine” en kan tevens als basis voor een gekleurde lak gebruikt worden. Ook voor dit product geldt dat deze bij voorkeur in combinatie met de Trind Keratin Nail Restorer gebruikt moet worden omdat de werking en effectiviteit van de producten elkaar versterken.
ik ben hem nu al geruime twee week aan het testen en hij bevalt me echt heel erg goed. mijn nagels voelen echt verzorgd aan en zien er goed uit! Ik ga hem als een kuur nog drie weken gebruiken. Mochten er nog veranderingen komen in de resultaten (goed of slecht) dan laat ik het jullie zeker weten.

Consumenten verkoopprijs voor de set (2x 9 ml) € 17,95 en is e koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA en Douglas.
De set is vanaf heden in de winkel verkrijgbaar en ik kan het nu al aanraden want het voelt nu al erg goed!

Q: wat gebruik jij voor nagelverzorging? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.