zondag 25 september 2011

Uitslag Winactie: Catrice Goodiebag

Vandaag ga ik weer één dame blij maken met een geweldig pakket van Catrice. Er deden veel dames mee en ik heb met heel veel plezier al jullie lieve berichtjes gelezen die jullie bij je deelname neerzette. Blijf zeker berichten achterlaten want dit maakt mij altijd zo happy! Ik vind het heerlijk om jullie reacties te lezen al is het alleen bijv. : wat leuk , niks voor mij , geweldig en noem maar op!
Maar nu terug naar waar het over gaat. De winnares van dit leuke Catrice Goodiebag krijgt vier leuke producten! De winnares is random gekozen en is uiteindelijk geworden.......
---------Marleen------------
Gefeliciteerd, kun je binnen 1 week jullie gegevens mailen naar info@sillysilsil.com en de prijs komt z.s.m. jullie kant op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.