maandag 5 september 2011

Vogue Hypnotic

Als ik van één geur niet genoeg kan krijgen is het wel vanille. Ik ben dol op vanille en vind het heerlijk in zepen en bodylotion en kan dan wel de hele dag aan mezelf ruiken. Vogue heeft een nieuwe Parfum Deodorant en bijpassende Cream Shower uitgebracht die een licht oriëntaalse geurbeleving heeft, welke hypnotiserend lekker is!

Het parfum van de nieuwe VOGUE® Women ‘Hypnotic’ is een sensuele ontmoeting tussen vanille en vetiver met een vernieuwende, sprankelende essentie! Een zachte, poederachtige geurnoot van passiebloem geeft deze nieuwe VOGUE®  Women- geurlijn een exotische twist,  welke versterkt wordt door de  zonnige warmte van Sambac Jasmijn. VOGUE® Women ‘Hypnotic’ is een sensuele, mysterieuze, hypnotiserende en ultravrouwelijke geur, die alle zintuigen in vervoering brengt! 

Deze heerlijke crèmedouche is een heerlijk zachte , romige en verzorgende crème die de huid voedt, verzorgt en hydrateert. Je huid voelt zijdezacht aan en ruikt de hele dag naar de geur van vanille en bloemen. De formule is pH- neutraal en ultramild voor de huid, dankzij de zeepvrije samenstelling. Deze bevat bovendien geen kleurstoffen, parabenen en synthetische musken.   


Om het nog intenser te maken kun je na het douchen met de cream shower de parfum deo gebruiken. Deze is voor zowel onder de oksels of gewoon lekker op het lichaam. Een Parfum Deodorant voorkomt nare lichaamsgeurtjes dankzij een bacterieremmende werking en het gebruik van een parfum, zodat je 24 uur lang lekker fris blijft ruiken. De Parfum Deodorant is vrij van parabenen, polycyclische musken en aluminiumzouten en laat geen witte strepen achter. Ik vind hem niet totaal 24 uur beschermend, maar ik gebruik hem meer voor de geur. Ik doe na het douchen mijn dagelijkse deo op en daaroverheen spuit ik dan de hypnotic geur. Zo voel ik mij de hele dag fris en ruik ik ook nog eens lekker!
Ik vind de geur zeker een aanrader als je van vanille houdt of een deo met een geurtje. Ik zou hem zeker niet kopen als je niet van vanille houdt. Ik denk dat vele jonge meiden dit een heerlijke geur vinden. Je stopt hem makkelijk in je schooltas en vind je hem nog te groot hebben ze ook een mini-formaat. 
- VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Parfum Deodorant    € 2,95/150 ml
- VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Parfum Deodorant    € 1,25/  50 ml

- VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Cream Shower         € 2,95/200 ml
- VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Cream Shower         € 1,25/  50 ml

De geur is vanaf nu in alle drogisterijen verkrijgbaar.
Q: Van welke geur kun jij niet genoeg krijgen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.