donderdag 29 september 2011

Winactie: Catrice en NYC goodiebag


Na het succes van de vorige goodiebag winactie en de positieve berichten daarover heb ik besloten om weer een leuke goodiebag winactie te houden. Dit keer is het een combinatie met leuke spulletjes van Catrice en NYC. Wil je weten wat je kunt winnen en wat je er voor moet doen om er kans op te maken, kijk dan snel verder.


Dit zijn de vier leuke producten bij elkaar die je kunt winnen. Het pakket bestaat uit een Catrice Nagellak, een Catrice palette , een NYC kissgloss en een NYC Color Wheel.
Deze paarse nagellak van Catrice en is de nummer 130 Lucky in Lilac. Een Geweldig mooi paars kleurtje die ik zelf ook in mijn assortiment heb.
Het palletje van Catrice is uit de Papagena collectie en heb ik zelf ook! Het is de kleur C01 Rumble in the Jungle en deze vier kleuren zijn erg leuk te combineren.
De kissgloss is een erg leuke en bijna sheer lipgloss. Wat erg leuk is aan deze gloss is dat hij een fruitig smaakje heeft. Het is de nummer 536 Murray Hill Melon. 
De Color Wheel is een mozaïek gezichts poeder. Een hele mooie lichtroze poeder dier erg geschikt is als blush! Het is de kleur 723A Pink Cheek Glow.


Deze producten komen allemaal in één (1) prijs te zitten dus er komt één winnares. Wat moet je doen om dit pakket te winnen?

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win een leuk Catrice/NYC goodiebag bij @silja88 .Volg en RT dit bericht en kijk op: http://bit.ly/o5wFpT en maak kans.
5. gebruik je bloglovin volg mij en Like dan dit bericht ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 6 october 23.59 
Ik hoop dat jullie het weer een leuke goodiebag vinden! Ik vind het altijd erg leuk om dingen weg te geven en hoop dat jullie weer massaal mee doen!

Na een week zal ik z.s.m de winnares kiezen en bekend maken via de site! Succes iedereen en Toi Toi Toi!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.