zaterdag 24 september 2011

Winactie: Gosh Kissable lips

Er is niets vrouwelijkers dan mooie en volle lippen, oftewel de kissable lips. Het geeft een zelfverzekerde uitstraling en met mooi opgemaakte lippen maak je je look helemaal af. De Long Lasting Lip Marker van GOSH Cosmetics bied je deze mogelijkheid. Probeer verschillende kleuren en zoek uit welke kleur jou het beste staat. De Long Lasting Lip Marker laat je compleet stralen! 

Ik heb in het verleden al eens over de lipmarkers geschreven van Gosh. Ik gebruik ze nog regelmatig en vind ze erg prettig. Ze geven helemaal een mooi effect als je er ook nog een doorzichtige gloss over heen doet. 

Nu mag ik iemand een Lipproduct setje van Gosh weggeven met daarin een Lip Marker, Lip Primer en de Lip Intense Color.
Wat moet je doen om kans te maken op dit leuk pakketje.


1.  Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op bloglovin , facebook en twitter. volg je mij op twitter zou ik het leuk vinden als je deze tweet online zet!  Show you're most kissable lips bij @silja88 en win een Gosh make-up pakket http://bit.ly/q0LQ5H  RT=lief  


2. Laat een reactie achter bij de comments en plaatst een foto met je most kissable lips. Dit kan via mijn reactieblok (hier kun je een foto uploaden) . Ook kan het bijvoorbeeld via tinypic.com of twitpic.com (als je dit doet vergeet dan niet de link hieronder te plaatsten.
Ik vind dat Christina hier echt kissable lips heeft!
De actie loopt tot en met 28 september 23.59 daarna zal ik z.s.m. contact met je opnemen zodat het pakketje naar de toe gestuurd kan worden. Ik ga hier samen in huis alle foto's bekijken en kijken wie het meest kissable lips heeft , wees creatief en leef je uit!


Q: Wie heeft volgens jou kissable lips?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.