zaterdag 10 september 2011

ZARQA Feet Care

Ik merk de afgelopen maanden dat ik soms steeds meer last van mijn voeten krijg na een lange dag lopen op schoenen. Ik weet dat dit gedeeltelijk door mijn schoenen komt maar dit komt ook zeker door mijn gewicht. Je voeten moeten de hele dag het gewicht van je lichaam dragen. Daarom is het ook belangrijk dat je regelmatig je voeten verzorgt. Zarqa heeft een lijn uitgebracht die speciaal voor de voeten om ze heerlijk te verzorgen. Zarqa is erg geschikt voor de gevoelige huid en daardoor voor bijna iedereen geschikt.

Alle producten uit deze nieuwe zeer complete voetverzorgingslijn voldoen aan de strenge kwaliteitseisen zoals ZARQA deze voor alle producten stelt. De formules zijn volledig vrij van parfum, allergenen, kleurstoffen, parabenen, paraffine en dierlijke extracten en mogen worden gebruikt tijdens zwangerschap en bij diabetes. Deze zeer complete lijn bestaat uit de volgende 6 hoogwaardige producten, die zowel afzonderlijk als in effectief kuurverband worden toegepast. Ik laat jullie kennis maken met 3 heerlijke producten uit deze lijn.

Eelt en kloven effectief herstellen met ZARQA Repair Foot Balm
De nieuwe ZARQA Repair Foot Balm is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van extreem droge, ruwe en schilferige voeten met eelt en (hiel)kloven. Deze intensief herstellende voetenbalm bevat 10% Urea, alsmede een percentage melkzuur. Deze combinatie bevordert en reguleert de natuurlijke afschilfering van de voeten en herstelt het natuurlijke vochtvasthoudende vermogen van de voetenhuid. De toegevoegde Sheabutter voedt en verzacht de huid. Dankzij vitamine E en Panthenol wordt het huidherstel op een effectieve wijze ondersteund. Regelmatig gebruik van deze intensief herstellende voetenbalm vermindert de ruwheid van de huid en helpt verhoornde plekken te verzachten. De formule werd ontwikkeld in samenwerking met pedicures en dermatologen. Deze nieuwe voetenbalm is ook ideaal bij de verzorging en het herstel van voeten bij mensen met diabetes, eczeem en psoriasis. 
Ik vind deze balm erg prettig aanvoelen en trekt super in de huid. Je voelt dat het direct zachter is en het ruikt ook nog eens lekker.Hij geeft een licht verkoelend effect.
 Stimuleren met ZARQA Stimulating Foot & Legs
Vermoeide voeten en benen verdwijnen als sneeuw voor de zon met de nieuwe ZARQA Stimulating Foot & Legs. De formule bestaat uit een synergetische mix van 12 kruiden (waaronder rozemarijn, salvia, calendula, kamille, arnica en lavendel) en12  oliën (o.a. zonnebloem-, abrikoos-, amandel-, macadamia-, sesam- en olijfolie). Dit unieke product werd speciaal ontwikkeld voor spier- en huidverzorging bij een zware belasting van de voeten en beenspieren. Dit maakt het ideaal voor gebruik tijdens lange wandeltochten, marathon lopen, schaatsen, fietsen en bij langdurig staan of lopen. De mix van oliën en kruiden stimuleert de doorbloeding, beschermt en verzacht de droge en gevoelige (eelt)huid. Door de olie (in handige en hygiënische sprayflacon) zacht in te masseren, voelen zwaarbelaste voeten en spieren weer ontspannen aan. De olie is tevens weldadig verwarmend bij koude voeten en handen en bij stijve of stramme spieren.
Ik probeerde deze spray na een lange dag op mijn voeten staan. Als je de spray opspuit en in masseert geeft dit een beetje een warm gevoel. Als je je benen omhoog doet en even rust voel je de pijn gewoon wegtrekken en dit geeft een prettig gevoel. Deze spray is zeker aan te raden als je veel loopt of vaak last van de benen hebt.

Zuiveren, verfrissen en ontspannen met ZARQA Energizing Footbath
ZARQA Energizing Footbath is de perfecte start van een ontspannend ZARQA- voetverzorgingsritueel. Het is een rijk gemineraliseerd voetenbadzout met een heilzame, verkwikkende en ontspannende werking op de voeten. De natuurlijke samenstelling bevat diverse mineralen zoals Magnesium, Kalium, Natrium, Calcium, Chloride, Bromide, Sulfaat, Strontium, Lithium en talloze sporenelementen. Een lauwwarm voetenbadje met dit unieke badzout heeft krachtige antiseptische eigenschappen en helpt ontstekingen en irritaties aan de voeten voorkomen. Het voetenbadzout zorgt tevens voor een goede doorbloeding van de voeten, ontspant verhitte en vermoeide voeten, verwijdert hinderlijke voetengeur en desinfecteert. Een regelmatig voetenbad met ZARQA Energizing Footbath helpt de vorming van voetschimmels en zweetvoetengeur voorkomen en is een welverdiend momentje van pure ontspanning voor jezelf!
Als je even de tijd hebt zal ik dit zeker doen. Een makkelijk en snel voeten badje maken door een paar schepjes van deze poeder/korrels in een bak warm water te doen. Lekker je voeten er in en even een tijdje relaxen. Hij ruikt echt heerlijk en je voeten voelen natijd erg lekker aan!
De Zarqa producten zijn o.a. bij De Tuinen, Gezond en Wel winkels, de betere advies drogist en reformzaken. 


Prijzen:
- ZARQA Energizing Footbath             6,95/500 g.
- ZARQA Repair Foot Balm                9,95/75 ml
- ZARQA Stimulating Foot & Legs      9,95/50 ml

Door deze producten ben ik veel meer mijn voeten gaan verzorgen en heb ik wel door dat hier mijn voeten profijt van hebben.
Q: verzorg jij je voeten met regelmaat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.