donderdag 27 oktober 2011

Catrice - Big City Life LE

Ik heb deze week mijn stage week en was dus helemaal niet van plan om naar de winkels te gaan. Totdat twitter vriendin Laura (die ook in Groningen woont maar ik nog nooit ontmoet heb) een berichtje stuurde dat er in Paddepoel (een winkelcentrum in Gronigen) de Cartice Big City Life LE collectie lag. Ik werd helemaal enthousiast en wilde direct na stage gaan kijken. Ik was om 17.00 vrij en de winkels gingen om 18.00 dicht. Dus direct naar stage in de bus gestapt naar Paddepoel om naar Kruidvat te gaan. Eenmaal aangekomen was alles er nog en kwam ik met een tas vol spullen thuis. Vandaag laat ik jullie de vier lakjes uit deze collectie zien.

Catrice heeft vier steden uitgekozen : Sydney, Berlijn, Londen, New York – iedere wereldstad staat voor zijn eigen charme en stijl. Elke stad heeft zijn eigen kleuren. De flesjes hebben ze lekker standaard gehouden zoals de vaste collectie. Alleen hebben ze hier de herkenbare bezienswaardigheden op gedrukt. 
01 London
Ik ben er achter gekomen dat ik lichtgele (pastel achtige) kleurtjes nagellak wel erg leuk vind. Dus wilde ik deze erg graag proberen. Van alle vier de kleurtjes valt mij qua dekking deze het meest tegen. Hij had bij mij echt twee dikke laagjes nodig. De kleur is wel erg mooi maar heeft dus iets meer tijd nodig met drogen. Er zitten ook erg mooie kleine shimmertjes in die in de zon erg mooi uitkomen.
02 Berlin
Hmmm ja hoe zal ik zit kleurtje noemen... Oud donker roze? hij wordt omschreven als licht roze maar dat kan ik hem zeker niet noemen. De kleur is zeker mooi en geschikt voor de winter. Hij is net als de rest creamy van structuur en dekt in twee dunne laagjes.
03 Sydney
Met dit kleurtje ben ik wel erg blij. Wat een mooi najaars kleurtje. Het is een mooi taupe kleurtje die echt super goed dekt. Hier op de foto heb ik maar één laagje op en dat maakt mij erg blij.
04 New York
Dit kleurtje verraste mij ook erg. Hij is echt een kleurtje die ik nog niet in mijn (mega) grote nagellak stash heb en is ook samen met Sydney mijn favoriet. Hij wordt beschreven als 'pigeon-blue' duivenblauw. En totaal geen standaard kleur. Hij is blauw/grijs en groenig en gewoon erg moeilijk te beschrijven. Ook deze dekt in één laagje en is iets dikker, maar dat vind ik geen probleem.
De kleuren hebben mij van deze collectie verrast en vind ze dan ook erg leuk en goed bij de palettes (daar gaan jullie nog meer over zien) passen. De kleuren passen ook erg goed bij het aankomende winterseizoen. 
De nagellakken liggen nu bij Kruidvat in de winkel en zijn tijdelijk verkrijgbaar (op=op)
De nagellak kost €2,49 per stuk.
Kun je het filmpje niet zien, kijk dan hier
Wat extra leuk is, is dat Kruidvat nu als actie 35% korting heeft op alle make-up bij aankoop van 2 producten. Normaal zou ik dus voor deze vier lakjes €9,96 kwijt zijn. Maar nu betaalde ik maar €6,48 betekend dat ik toch bijna €3,50 korting heb gehad.
Deze 35% kortingsactie loop tot en met 6 november, dus je hebt nog even de tijd om gebruik te maken van deze actie.

Q: Welke kleur vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.