vrijdag 7 oktober 2011

China Glaze - Crackle glaze

Soms dan vergeet je gewoon dingen. Ik merk het ook met de site. Jullie zullen het vast ook wel eens meemaken. Je maakt foto's van een product , zet het op de computer en .... vergeet ze... Ik maak altijd erg veel foto's voor de site en nu heb ik deze mooie China Glaze Crackle Glaze al een lange tijd in mijn bezit. Ik bestelde ze via Ebay (dit was ook nog per ongeluk maar dat laten we maar achterwege). Dit gebeurde al rond eind juni en maakte er direct foto's van en ja dan vergeet je ze. Omdat ik het zo zonde vind plaats ik ze toch nog online met een snelle look. Niks uitgebreid , maar wel leuk om even mee te delen!

Ik heb alle zes de kleuren genomen , deze kon je op Ebay in één set kopen. Ik was via Ebay veel goedkoper uit. Alleen werd dit voordeel direct ontnomen want in Nederland moest ik €20,- douane kosten betalen, dus weg voordeel! De zes lakken zijn allemaal erg verschillend van kleur en dat maakt het wel erg leuk! zeker omdat je daardoor erg leuk met de kleuren kunt spelen.  De namen van de lakken zijn :

Black Mesh – Zwarte crackle nagellak
Broken Hearted – Fuchsia roze crackle nagellak
Fault Line – Paarse crackle nagellak
Cracked Concrete – Grijze crackle nagellak
Crushed Candy – Groen/blauwe crackle nagellak
Lightning Bolt – Witte crackle nagellak

Met een gouden holografische ondergrond
Met een witte ondergrond
Met een zwarte ondergrond 
Met een rode ondergrond.

Ik vind het crackle effect erg mooi bij de China Glaze lakken. Ik heb in de loop van tijd wel enige ervaring met de crackle lakken, en ik moet zeggen dat deze zeker bij de betere hoort. Ik heb het op vier verschillende kleuren ondergrond gedaan om zo elke kleur goed te laten zien. Natuurlijk heb ik niet een witte op wit gedaan en een zwarte op zwart want dit effect zie je dan niet. 
Ik heb hier geen topcoat overheen gedaan, maar ik merk dat ik dat persoonlijker wel mooier vind op de nagels want zonder de topcoat (zoals hierboven) lijkt het een beetje mat. 
Ik vind deze crackle lakken erg prettig werken en als ik een crackle nodig heb dan pak ik ze toch vaak automatisch.
De lakken zijn o.a. bij Enchantra te koop en kosten daar €7,95 per stuk. 

Q: wat vind jij van Crackle lakken?


1 opmerking:

  1. Heel erg leuk ben sinds een maand of 2 helemaal gek van nailart. Ik ben chronisch ziek kan niet veel dus lig op bed of bank tutorials na te maken. Als ik te brak ben en mijn nagels moeten toch gebeuren pak ik die crackle nagellak ik heb wit&zwart van essence zit er snel op en je hebt dan toch wat leuks.
    ME_Norma

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.