dinsdag 25 oktober 2011

Essence LE - Little Bakery

Ruim een maand geleden vertelde ik jullie al dat Essence ook dit jaar met een Limited Edition kwam van de handcrèmes.Dit jaar met als thema 'Little Bakery' met drie verschillende lekkernijen die je normaal uit de oven haalt. Ik gebruik regelmatig handcrème en gebruik dan ook veel verschillende soorten en was dus ook erg nieuwsgierig naar deze baksels voor de handen.


De handcrèmes zitten in een  leuke kleurrijke verpakking. Vanille Apple Pie in het geel, Strawberry cream cupcake in het rood, en Raspberry chocolate cookie in het bruin. Wat ik ook erg leuk vind is dat je op de verpakking een leuke afbeelding ziet van de smaken. Ik vind de verpakking erg uitnodigend.
Vanilla Apple Pie:
De geur heeft een overheersende toon van vanille, smeer je hem uit komt er echt een zoetig appeltje naar boven. Uiteindelijk overheerst de appel geur het meest.
Strawberry Cream Cupcake:
Deze geur is echt mega zoete aardbeien. Hij ruikt naar zo'n blik met aardbeien op siroop. Het is net een frosting op een cupcake! Ik blijf maar aan mijn handen ruiken.
Raspberry chocalate cookie:
Hier ruik je echt duidelijk framboos. Jammer want ik had bij deze wat meer de chocolade en cookie willen ruiken. Wel ruikt hij lekker fruitig net als de anderen.
Hier zie je dat de handcrèmes allemaal dezelfde substantie hebben en dus niet te onderscheiden zijn. Het was natuurlijk nog leuker als ze de crème ook nog een klein kleurtje hadden gegeven. Dan had het er helemaal leuk en eetbaar uitgezien.  
De verpakkingen zijn zoals ik eerder al zei erg leuke en vallen goed op. Er zit 75 ml. in een tube en daardoor makkelijk mee te nemen in de tas.

De handcrèmes trekken redelijk snel in de huid maar op de een of andere manier krijg je er een beetje plakkerige hand van, dit blijft niet lang het geval. Maar ik vind persoonlijk dat een handcrème dit niet echt moet doen. 
Bij de standaard van deze handcrèmes stonden ook kleine mini cupcake boekjes met daarin een strawberry cream cupcake mix. Erg leuk en heb er ook één van mee genomen. Misschien dat ik het recept eens ga proberen. Helaas is alles in het Duits, maar daar moet ik wel uitkomen denk ik. Het is zo'n stom klein hebbedingetje wat ik dan weer leuk vind.
Dit wat de standaard waar de handcrèmes in stonden. Ik denk dat voorin het lege stukje de ringen hoorden te liggen, maar denk dat die er niet zijn geweest. Ik vind de display erg leuk en moest er gewoon met mijn Iphone een foto van maken. 

De handcrèmes kosten €0,95 en dat vind ik voor Essence een leuke prijs.
Ik kan je aanraden als je naar de winkel gaat niet alleen in de dop te ruiken, want de geur ruikt totaal anders op de hand dan in de dop.
Ze zullen ergens eind oktober in de winkels van Kruidvat komen te liggen. 
Helaas heb ik vernomen dat deze collectie niet naar Nederland komt. Mijn excuus ervoor!

Q: welke geur lijkt jou het lekkerst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.