woensdag 12 oktober 2011

Estée Lauder - Idealist Illuminator

Vorige week kreeg ik ineens een verrassend pakketje. Ik krijg wekelijks pakketjes voor de site en ik weet meestal niet wat het is.Maar dit pakketje kwam uit België en ik heb eigenlijk geen contacten met België dus dit was extra spannend. Toen ik het pakketje openmaakte was ik nog meer verrast dan eerst. Er zaten twee producten van Estée Lauder in. Twee producten van de Idealist Illuminator lijn. Wat blijkt, ik heb een tijdje geleden meegedaan aan een facebook winactie en blijkbaar heb ben ik één van de 50 gelukkige winnaressen worden. Ik heb de producten nu even in huis en heb ze even goed voor jullie getest.


Het eerste serum van Estée Lauder dat roodheid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en een onegale teint snel en spectaculair vermindert. Voor de ogen: een verkoelende ceramische applicator die donkere kringen en vochtophopingen vermindert.

Ik vind de verpakkingen van Estée Lauder erg mooi en clean. Ze zijn aqua licht blauw en hebben bovenop de verpakking een mooi gouden stukje met het Estée Lauder logo.


Idealist Even Skintone Illuminator Serum:
Iedereen heeft wel eens vlekjes, roodheid, verkleuring , sproeten , acnélittekens en meer. Deze Serum moet dit helpen te verminderen. EL (Estée Lauder) beloften zijn dat je direct een heldere huid hebt en minder roodheid. Na twee weken gebruik wordt de teint veel egaler. Idealist Skintone Illuminator bevat de ‘Triple-Optic’technologie. 
EL legt dit uit als: vervagende optische ingrediënten egaliseren het huidoppervlak, kleurcorrigende optische ingrediënten neutraliseren roodheid en verkleuring en verhelderende optische ingrediënten verhogen de reflectiecoëfficient van de huid.’ Deze drie aspecten van Idealist Skintone Illuminator moeten vanaf de eerste applicatie zichtbaar zijn. Op langere termijn is de ‘CorrectTone’ technologie werkzaam.
Ik vind de serum erg prettig aanvoelen, het is een makkelijk aan te brengen op de huid. Zoals je goed kunt zien zitten er een soort glanzende stukjes in. Ik heb dit nog nooit in een product gezien dus ik was erg benieuwd hoe dit effect op de huid zou zijn. Ik zag niet direct echt verschil, maar ik merkte in de loop van de week dat mijn rode vlekjes (niet mijn rode wangen) iets minder werden. nu heb ik niet heel veel problemen op de huid. De serum trekt erg lekker in de huid en heb echt het gevoel dat deze serum ook mijn huid voedt.


Idealist Cooling Eye Illuminator Oogverzorging:
Dit product is vergelijkbaar met de serum alleen is deze voor rond de ogen. Hij helpt tegen vermoeide ogen, wallen en donkere kringen
EL zegt dat: De tip van de tube waar het oogserum uitkomt, is gemaakt van een keramieksoort die Nasa ook gebruikt in de Shuttle technologie. Het voelt altijd koel aan en dat verhoogt het aanbreng-genot rond de ogen.
Wat een geweldige crème voor de ogen. Hij voelt erg lekker verkoelend aan, dus heb je een lange dag gehad dan is het heerlijk om even een klein beetje onder de ogen aan te brengen. In de ochtend kan het juist een mooi wakker effect geven. Ook in deze crème zitten hele kleine glanzende stukjes waardoor het een lichtend effect geeft.
Ik zou normaal niet zo snel deze producten zelf kopen maar ik ben echt helemaal verkocht. Ze voelen erg prettig aan en geven een erg mooie gloed! Pas wel op dat je niet teveel gebruikt, want dan kan het juist een beetje gouden gloed zien en dat is ook niet de bedoeling met dit product. Eigenlijk is het helemaal niet goed om te weten dat de producten zo fijn zijn want dat betekend dat als ze op zijn ik weer nieuwe moet kopen.

Ik ben erg blij met de gewonnen prijzen en wil Estée Lauder dan ook erg bedanken voor de leuke facebook actie!
Ik heb gekeken bij mij bij de Sephora en producten kosten daar:
Idealist Even Skintone Illuminator Serum: €65 
Idealist Cooling Eye Illuminator Oogverzorging: €55


Q: Zou jij opnieuw €65 euro uitgeven aan een gezichtsproduct als jij het helemaal geweldig vindt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.